Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska till kliniken i Sigtuna. Bli en av oss du också!

Arbetsbeskrivning
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Sigtunakliniken som ligger vid Mälaren strand. Folktandvården Sigtuna är en mysig klinik med 4 stora behandlingsrum, mitt i centrum.

Vad du behöver för att lyckas
Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Har du några års erfarenhet i yrket är det positivt men det är inget krav. Har du erfarenhet av vårt journalsystem T4 och även arbete i reception är det meriterande. 

Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområden. Du har ett gott kundbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra våra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständig och har ett ekonomiskt tänk. För att trivas hos oss behöver du vara positiv, lösningsorienterad och engagerad. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

  • Karriärutveckling som exempelvis chefsförsörjningsprogram med inriktning mot framtida arbetsledare.
  • Nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, tandsköterska med inriktning mot att utbilda BVC och skolor i kampen mot karies.
  • Handledning av nya tandsköterskor mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2023. Tjänsten är tillsvidare och på del-/heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Ibrahim Khalil tfn: 08-123 163 28 eller arbetsledare Linda Dahlström tfn: 08-123 167 36.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sigtuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3059
Kontakt
  • Ibrahim Khalil, 08-12316328
  • Linda Dahlström, 08-12316736
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, 08-12316696
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb