Karolinska Universitetssjukhuset, ME Gastro hud och reuma

Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på hudinflammation. Har du kunskap eller är du nyfiken på att lära dig om inflammatoriskas hudsjukdomar och vill jobba mer förmånliga arbetstider? Då hoppas vi att just du vill komma till oss och stärka vårt team.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du få:

 • Ett intressant och spännande arbete på vår hudmottagning där du får möjlighet att arbeta i team med, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.
 • Arbetstid som är förlagd dagtid, måndag till fredag.
 • Individanpassad introduktion
 • Upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.

Hos oss får du möjlighet att utveckla och bredda din kompetens då hudspecialiteten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som undersköterska på mottagning/dagvård assisterar du vid läkarmottagning, utför provtagning, bokar patienter, hanterar remisser, sitter i Tele Q samt behandlar patienter med olika hudsjukdomar och sår. På enheterna arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Hos oss ges möjlighet att utveckla och bredda sin kompetens då hudspecialiteten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar!

Tjänsten som utlyses är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett engagemang och intresse för hudsjukvård.
 • Är energisk, stabil, flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Vi värdesätter även personlig mognad.
 • Har en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden.
 • Är intresserad av att använda din kompetens för att få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Ett års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet inom hudsjukvård är en merit.

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat så skicka in din ansökan redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 17/4-23
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2917
Kontakt
 • Emelie Engh, 0704-507614
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-18

Tillbaka till lediga jobb