Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Öppenvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vi söker en psykolog till Affektiva-och ångestprogrammet/Traumaprogrammet, Psykiatri Sydväst.

Är du intresserad av att arbeta som psykolog i en dynamisk, kunskapsintensiv och forskningsdriven miljö? I så fall ska du titta hit!

Affektiva och ångestprogrammet/Traumaprogrammet erbjuder behandling för patienter med depression, ångestsyndrom och PTSD. Behandlingen är strukturerad och innehåller kognitiv beteendeterapi individuellt och/eller i grupp, farmakologisk behandling, patient – och närståendeutbildning, psykosociala insatser samt stöd för återgång till arbetslivet. Vi deltar också i ett pågående projekt där vi erbjuder fysisk aktivitet som tillägg till övrig behandling.

Vi söker dig som vill arbeta

- med KBT i grupp och/eller individuellt

- välorganiserat med strukturerad diagnostik och uppföljning

- i en kreativ och forskningsintresserad miljö

- i en miljö med många engagerade kollegor, hög kompetensnivå, ett bra samarbetsklimat mellan olika personalkategorier och hög arbetstillfredsställelse.

Om oss

Programmet tillhör öppenvården inom Psykiatri Sydväst SLSO. Psykiatri Sydväst är en universitetsklinik som har ca 500 anställda som erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå till alla personer 18 år och äldre. Förutom psykiatrisk behandling bedriver kliniken en aktiv forskning och utbildning. Vi utvecklar vårt process- och diagnosbaserade arbetssätt och ökar fokus på psykologisk behandling och effektiva vårdprocesser.

Vårdenheten ligger i Karolinska Universitetssjukhuset I Huddinge, endast 20 minuter med pendeltåg från Centralen.

Psykiatri Sydväst uppmuntrar alla sina medarbetare till att utnyttja möjligheten till friskvård och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Psykologisk behandling, bedömning och utredning av patienter med depression, ångestsyndrom och PTSD. Som psykolog deltar du också aktivt i utvecklingen av programmets innehåll och form.

Anställningsform

Fast tjänst 100 %. Tillträde snarast

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Goda färdigheter i att bedriva psykologisk behandling inom ramen för KBT är ett krav.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs på din personliga lämplighet. Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta och kommunicera i grupp. En hög flexibilitet och förmåga att ta egna beslut, ta ansvar och arbeta självständigt är ett krav. Du ska självklart ha ett intresse för att jobba med ovanstående patientgrupp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vid övenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2552
Kontakt
  • Veronica Sveréus, 0725-018147
  • Asgeir Riseth, 073-0957954
Facklig företrädare
  • Lisa Holtay, psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb