S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 1, Medicinsk administration1

Är du nyfiken på ögon och duktig på administration? Nu söker vi en kollega till vårt härliga team inom medicinsk administration på kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi, ögonplastik och akut ögonsjukvård.

Om oss

På S:t Eriks Ögonsjukhus är vi cirka 450 medarbetare och vi erbjuder en attraktiv arbetsplats i nya moderna lokaler i Hagastaden. Vår vision är att skapa ett Eye Center of Excellence för att stimulera vård, forskning och utveckling inom ögonområdet.

På kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi, ögonplastik och akut ögonsjukvård arbetar runt 200 medarbetare som är sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, optiker, medicinska sekreterare och administratörer. Medicinsk administration har 10 medicinska sekreterare och 7 administratörer som arbetar mot kliniken.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team bestående av 8 administratörer som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service åt patienter, vårdpersonal och övriga besökare. Du arbetar mot alla våra enheter på kliniken och samarbetar med övriga personalkategorier.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö i nya fina lokaler, ett härligt team och ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att fylla mottagningens tidböcker med patientbesök, bemanna mottagningens reception, telefonservice, och remisshantering.

  • Patientbokningar via journalsystemet TakeCare
  • Bemanna reception med kassafunktion
  • Telefonservice via vårt telefonsystem TeleQ
  • Remisshantering
  • Schemaöppning i TakeCare
  • Kontakt med patienter via våra e-tjänster 1177
  • Övrigt administrativt arbete

Vi tillämpar flextid, distansarbete och erbjuder subventionerad friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som tidigare har arbetat med service, gärna inom administration. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt har grundläggande språkkunskaper i engelska.

Meriterande är om du tidigare arbetat i journalsystemet TakeCare gällande bokning, registrering eller schemaöppning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Office och är van att arbeta med datorer och olika program.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en erfaren och ambitiös administratör och som gillar att vara en del av ett team. Vi ser att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt är en lagspelare.

Då arbetet stundvis är krävande behöver du vara strukturerad och stresstålig. I arbetet krävs det att du är flexibel med förmågan att se olika behov samt har viljan att hjälpa till där det behövs.

Du tar egna initiativ, utför dina uppdrag och har ett intresse av att arbeta med förbättringar i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Villkor

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning, provanställning i sex månader kan bli aktuellt.

Tillträde snarast.  

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2517
Kontakt
  • Angelica Hietala, 08-12323195
Facklig företrädare
  • Tom Myllynen, Vision, 08-12323224
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb