Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Sigtuna Läkarhus

Söker du ett varierande och roligt arbete inom vårdcentral ? Kom till oss på
Sigtuna läkarhus!

Vi är 20 medarbetare som ombesörjer primärvård för ca 6000 listade patienter. I dagsläget arbetar två specialistläkare i allmänmedicin , 3 läkare med examen och en  ST- läkare. Inom verksamheten erbjuder vi läkar- och distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning, psykologmottagning och barnavårdscentral.

Hemsjukvården på Sigtuna Läkarhus består av ett mycket engagerat och välfungerande team av sjuksköterskor och undersköterskor som tillsammans ansvarar för ca 80 inskrivna patienter, fördelat över 4 geografiskt indelade områden. Vi har även en egen hemsjukvårdsläkare på plats för att öka tryggheten samt tillgängligheten för våra patienter. Vi strävar efter ett bra arbetsklimat, hög medicinsk kvalitet och ett gott omhändertagande. Ena av våra sjuksköterskor i hemsjukvården kommer att flytta till annan ort  och därmed öppnas denna möjlighet att söka för dig som är distriktsköterska eller  sjuksköterska och  vill vara med i vårt utmanande och roliga arbete, som vill bidra med kunskap och engagemang för att leva upp till vårt mål - att bedriva den bästa tänkbara vården för våra patienter.

 

Kvalifikationer
Distriktssköterska eller Sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom vårdcentral och hemsjukvård är meriterande. Körkort och körvana är ett krav. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för arbete inom vårdcentral och hemsjukvård. Som person är du ansvarsfull, har ett positivt synsätt och mycket god samarbetsförmåga. Du är lugn och strukturerad med förmåga att prioritera och kunna fatta snabba beslut när det så krävs. Du tar ansvar för det egna arbetet och är trygg i din yrkesroll. Du delar gärna med dig av din kompetens och trivs med att arbeta teambaserat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Arbetsuppgifter
Sedvanlig arbetsuppgifter på vårdcentral och hemsjukvården.

 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 90%
Ort Håbo
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2440
Kontakt
  • Pierre Conde, 0702141913
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Stigmanslid, 08-12340497
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb