Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Liljeholmens vårdcentral

VÄLKOMMEN till Liljeholmens akademiska vårdcentral – Stockholms bästa vårdcentral 2022 enligt Distriktsläkarföreningen - centralt belägen vid Liljeholmstorget med utmärkta kommunikationer - tunnelbana, bussar och tvärbana.  

Som akademisk vårdcentral handleder vi ett stort antal studenter från olika professioner och medarbetaren ges stor möjlighet att engagera sig i studenthandledning, utveckla något specialområde och eller arbeta med olika forskningsprojektprojekt inom vårdcentralsuppdraget. Vi satsar på kompetensutveckling och erbjuder regelbunden fortbildning på arbetsplatsen och prioriterar kursdeltagande.

Vi är välbemannade med specialister i allmänmedicin men vi växer och söker fler engagerade kollegor som vill arbeta på en akademisk vårdcentral med god fortbildning, utveckling och kontinuitet för våra patienter. Vid intresse finns möjlighet till tjänstgöring på BVC och/eller hemsjukvård. Vi satsar på listning till fast läkare och på kvalitet och lärande i tvärprofessionellt arbete kring patienterna.  Vi avsätter tid för daglig rond med t ex rehabkoordinator, psykosociala teamet, astma-KOL-sjuksköterska och de andra professioner och kompetenser som arbetar på vårdcentralen för samarbete, lärande och dialog kring gemensamma patienter.   

Arbetsuppgifter: Du kommer träffa patienter som söker primärvård för olika utredningar, kroniska diagnoser samt akuta besvär. Du kommer bli en del av vårt väl fungerande läkarteam som består av specialistläkare, ST-läkare, legitimerade läkare och periodvis även AT-/BT-läkare. Du samarbetar med andra professioner som bidrar med sina kunskaper. Erfarenhet och intresse av handledning är meriterande. 

Kvalifikationer: Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Erfarenhet och intresse av arbete på vårdcentral.

Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den breda allmänmedicinska specialistkompetensen och det allmänmedicinska förhållningssättet med intresse för långsiktig kvalitet och kontinuitet för sina patienter. God förmåga till samarbete är en förutsättning och vi ser gärna att du vill utvecklas och lära mer i arbetet, samt att du vill dela med dig av dina kunskaper i teamarbete, handledning och kollegiala diskussioner. Intresse eller specialkompetens inom något ämnesområde och intresse av forskning och utveckling är meriterande för oss som akademisk vårdcentral. 

Vid frågor kontakta läkarchef Anders Moström:

anders.mostrom@regionstockholm.se

Facklig företrädare:

Gunilla Bergström, Läkarföreningen

072–4514355

gunilla.bergstrom@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2437
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072-4514355,gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb