BMM Stockholm Södra är en del av SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde och Region Stockholm. Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO´s värdegrund med patientens fokus, allas lika rätt och arbetsglädje. Totalt har vi 17 mottagningar med 120 anställda barnmorskor. På alla våra mottagningar tillsammans skriver vi in ca 8300 gravida varje år. Vi söker nu gynekolog/obstetriker på hel- och deltid för tillsvidareanställning. Vi söker också dig som är intresserad av timanställning.   

Vi erbjuder:

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Du kan läsa mer hur det är att jobba hos oss här: www.slso.regionstockholm.se/jobba-hos-oss/

Om tjänsten: 

I ditt arbete hos oss arbetar du i nära samarbete med enhetschef och barnmorskor på den eller de enheter där du har din placering. Utöver det kliniska arbetet där fokus är på våra gravida och avancerad preventivmedelsrådgivning ingår finns även möjlighet att delta i utvecklingen av vår organisation.

Du ska som läkare arbeta utifrån ditt yrkesområde och yrkesansvar, anpassat till vårt uppdrag på barnmorskemottagningen. I ditt arbete förväntas du hålla dig välinformerad om föreskrifter och behandlingsformer. Grunden i vårt arbete utgår från de metoder som är baserad på forskning och/eller beprövad erfarenhet. I din roll kommer du även att fungera som rådgivare till verksamhetschef och övrig ledningsgrupp i frågor gällande det medicinska arbetet. Tillsammans arbetar vi med fortbildning och handledning inom organisationen. I förekommande fall biträder du verksamhetschefen vid Lex Maria-ärenden.  

Vi står inför stora förändringar i samband med införandet av framtidens hälso- och sjukvård. Med E-hälsa utmanas vårt sätt att arbeta med patienter vilket öppnar upp för nya möjligheter och lösningar för patientmöten. Vi ser det som ett spännande verksamhetsutvecklingsarbete som vi gärna bedriver tillsammans med dig.

Om dig:

Vi söker dig som är gynekolog/obstetriker alternativt specialist inom allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet av mödrahälsovård.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vi ser också att du är intresserad av primärvårdens arbete som en del av vårdkedjan för den gravida. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt: 

Tjänsterna och arbetstiderna kommer i möjligaste mån att kunna individanpassas för att möta de behov som du som söker har. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön alt timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2424
Kontakt
  • Ewa Holmberg, T.f Verksamhetschef, 072-2164121
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, maria.sjödahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb