Karolinska Universitetssjukhuset,Tema Cancer, ME Huvud- hals- lung- och hudcancer

Är du sjuksköterska med intresse av akutsjukvård och nyfiken på Tema Cancer på Karolinska? Välkommen in med din ansökan!

Vi vill bli fler sjuksköterskor och hos oss kommer du att få möjligheten att bredda din kompetens då vår avdelning vårdar flera onkologidiagnoser under behandling och utredning.

Karolinska Universitetssjukhuset är tillsammans med Karolinska Institutet av Organisation of European Cancer Institutes, ett certifierad Comprehensive Cancer Center. Tema Cancer är ett av fem teman vid Karolinska och omfattar närapå all cancervård vid Karolinska, kirurgisk såväl som medicinsk. Medicinsk Enhet Huvud-, hals- och hudcancer är en del utav Tema Cancer.

Vi erbjuder
En spännande möjlighet att arbeta med kombinationer av flera diagnoser inom onkologisk vård.

Du kommer att få en personlig inskolning med kontinuerlig uppföljning, som en del i introduktionen kommer du även få delta på Temacancers två introdagar samt fördjupningsdagar 2 st inom ME HHLH. På avdelningarna har vi veckovisa föreläsningar.

Du får även:

  • Gå en introduktionsutbildning inom vårt patientområde.
  • Utbildning i hantering av lungdrän
  • Cytostatika utbildning
  • Möjlighet till att gå handledarutbildning på 7,5 hp
  • Möjlighet att gå specialistutbildning med bibehållenlön.
  • Inom Tema Cancer erbjuder vi mentorskap för nya medarbetare, där du blir tilldelad en mentor för att utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten
På B10:09 Lungcanceravdelningen vårdas patienter med Lungcancer, samt Bröstcancer och sarkom, under pågående behandling för olika typer av biverkningar och / eller tumörsjukdomen. I mån av plats tas också övriga cancerdiagnoser omhand på avdelningen. Avdelningen har 14 vårdplatser.

På avdelningen jobbar vi i team, där du som sjuksköterska leder ett vårdlag tillsammans med 1 undersköterska. På avdelningen finns det minst tre vårdlagar och som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patienten. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja att lägga upp ditt arbete på bästa sätt. Vården är högspecialiserad och det kräver att vi arbetar enligt evidensbaserade omvårdnadsriktlinjer vid omhändertagandet av våra patienter. På avdelningen finns kliniskaomvårdnadsledare som stöd i det dagliga arbetet och vid inskolning.

Tjänsterna som vi utlyser är för dag/kväll och helg, samt nattjänst. Du avgör vilken form av tjänst du är intresserad av.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av akutsjukvård och cancervård. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har stort intresse för omvårdnad och vill vara med och utveckla den. Om du är ny i sjuksköterskerollen så ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet inom vården. Som person är du, flexibel och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du är initiativtagande och tycker om att driva fram utvecklingsprojekt och bidra till helheten på avdelningen.

Kvalifikationskrav
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Tidigare erfarenhet inom slutenvården och onkologi

Specialistsjuksköterska inom relevant område.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

Personligt brev

CV

Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2335
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb