Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Om tjänsten

I rollen som stödassistent utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet. Tillsammans med övriga medarbetare är det dagliga uppdraget att tillgodose stöd i vardagen - stöd och vägledning med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering och praktiska sysslor, samt stöd vid fritidsaktiviteter i och utanför hemmet.

Boendet är bemannat dygnet runt. Dina arbetstider är förlagda till dag, kväll, helg och natt. Under natten arbetar man sovande jour.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid t o m september 2024.

 

Om dig

Du har undersköterskeutbildning eller motsvarande. Utbildning och erfarenhet av AKK är meriterande.

Som person är du flexibel och kan hantera stressiga situationer. Du tar ansvar och initiativ, samt har en god samarbetsförmåga och en positiv inställning till ditt arbete.

Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig.

Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi dokumenterar i Lifecare, Appva och Händelsevis.

För att utveckla verksamheten deltar du aktivt på arbetsplatsträffar och i förbättringsarbeten.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Om oss

Flygfältets gruppbostad 1 är lokaliserad i Norrtälje och har idag sex stycken boende. Det är ett boende för personer tillhörande personkrets 1 i LSS.

Vi är en liten men stabil arbetsgrupp med varierande utbildning. Hos oss arbetar stödassistenter och undersköterskor. Tillsammans erbjuder vi våra boende stöd, vård och omsorg med utgångspunkt i varje enskild boendes individuella behov, förutsättningar och önskemål.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2315
Kontakt
  • Eva-Lena Bjureström, Enhetschef Daglig verksamhet, 08-12327524
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via bolagets växel , 0176-10100
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb