Vi söker en arbetsterapeut, tjänst 100 %, till Vuxenhabiliteringsenheten vid Karolinska Huddinge!

 

Vårt anställningserbjudande

Denna enhet erbjuder högspecialiserad vård och behandling till vuxna patienter med tidigt förvärvad rörelsenedsättning, med eller utan kognitiv nedsättning. Vi är en del av Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus.

Vuxenhabiliteringsenheten finns i fina nyrenoverade lokaler i Novumhuset, intill Karolinska Huddinge. I lokalerna finns också team för smärtrehabilitering och hjärnskaderehabilitering.

Vuxenhabiliteringsteamet arbetar länsövergripande i nära samverkan med andra professionella aktörer. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare och psykolog.

Vi arbetar systematiskt med att samla och analysera data kring olika sjukdomstillstånd såsom cerebral pares och muskelsjukdomar. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och viss forskning.

 

Arbetsbeskrivning

Teamet gör nu en förändring av arbetssätt till mer teamgemensamma bedömningar och insatser för våra patienter. Du som arbetsterapeut gör sedvanliga arbetsterapeutisk bedömning av ADL, aktivitetsförmåga, handmotorik, hjälpmedelsbehov osv. Insatser kan utgöras av hjälpmedelsförskrivning och -utprovning, bostadsanpassning, kontakt med nätverk, insatser vid nedsatt kognition såsom stöd för struktur i vardagen. I tjänsten ingår också regelbundna funktionsbedömningar av patienter med neuromuskulära sjukdomar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med patienter med medfödd funktionsnedsättning och teamarbete är meriterande. Du bör helst ha några års yrkeserfarenhet. Du ska vara van vid att arbeta självständigt, ha god organisationsförmåga och tycka om teamarbete. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet.

 

Övrigt

Vi erbjuder dig som medarbetare ett arbete på en dynamisk klinik med mycket kompetenta kollegor och ett gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med möjligheter till att bedriva forsknings- och utvecklingsprojekt.

Våra patienter skattar vården och de insatser de får hos oss mycket högt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230601
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1979
Kontakt
  • Anna Alex, 08-12359685
Facklig företrädare
  • FSA Fackexpedition , 08-4662440
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb