Vi söker nu en barnsjuksköterska eller distriktssköterska för ett föräldravikariat.

Om oss
Enebybergs BVC är en del av Enebybergs vårdcentral

Vi är en liten Barnavårdscentral med stort hjärta och engagemang för barn och familjer i vårt närområde. Vi finns i direkt anslutning till Enebybergs vårdcentral. På Enebybergs BVC arbetar två BVCsköterskor. Vi är belägna i hemtrevliga lokaler vid Enebybergs torg.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling inom ditt kompetensområde. Vi skapar förutsättningar för att förbättra familjers liv med barnens bästa i fokus - och du kan vara med och bidra till detta arbete!

Vi erbjuder
Som BVC sjuksköterska hos oss kommer du att erbjudas ett spännande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta mycket självständigt och ha ett eget ansvar över ditt arbetsområde men samtidigt ha kollegor och en närvarande ledning runt dig. Utbildningar erbjuds fortlöpande under anställningen.

Verksamheten ser vikten av friskvård och erbjuder friskvårdsersättning. Vi har också förmåner inom försäkring, semester, fri sjukvård, anställningstrygghet och pension.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med din sköterskekollega på BVC och sjuksköterskor och allmänspecialister på Enebybergs vårdcentral.

Om dig
Du är distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete på BVC är meriterande men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och intresse av att arbeta med barn och deras familjer.

Vi ser det som självklart att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, kan planera och prioritera ditt arbete självständigt, att du är kommunikativ, flexibel, nyfiken och kreativ.

Anställningsform
Vikariat på 12 mån, deltid.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-04-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1426
Kontakt
  • Alva Enander, verksamhetschef, 0722-355121
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet (PV Norr), 08-12340490,annika.stigmanslid@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb