Psykiatricentrum Södertälje, Neuropsykiatriska enheten

Letar du efter en spännande och givande möjlighet som sjuksköterska?

Kom till oss på den neuropsykiatrisk enheten i Södertälje? Vår enhet specialiserar sig på att behandla personer från 18 års ålder med ADHD eller autismspektrumtillstånd och erbjuder en rad multimodala behandlingar i en samarbetsinriktad, tvärprofessionell miljö. Som en del i vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett team av högkvalificerade vårdpersonal med läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter och mer.

Vi söker för närvarande en motiverad och erfaren sjuksköterska som vill bli en del av vårt team, med ansvar som innebär patientbedömningar och uppföljningsvård, läkemedelshantering, telefonrådgivning och administrativa uppgifter. Du kommer att ha möjlighet att arbeta självständigt och i samarbete med andra i vårt team för att ge bästa möjliga vård till våra patienter.

På Neuropsykiatriska enheten är vi stolta över vårt engagemang för professionell utveckling och medarbetarnas välbefinnande. Vi erbjuder flextid, möjligheter till fortsatt lärande och utveckling samt en rad förmåner för medarbetare, inklusive sjukvårdsförsäkring, kompensation vid föräldraledighet och pension- och försäkringsplaner.

Om du är legitimerad sjuksköterska med en passion för neuropsykiatri, en samarbetsinriktad inställning till problemlösning och en önskan att växa och utvecklas i ditt yrke, hör gärna av dig till oss!

Ansök idag för att ansluta dig till vårt team och göra skillnad i våra patienters liv.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1202
Kontakt
  • Anneli Luthin, Tel:070-4840324
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Tel:08-12340490
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb