Psykiatri Södra Stockholm, Sjuksköterska/Vårdplatskoordinator till Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.  
 
Ditt arbete som Sjuksköterska/Skötare i rollen som Vårdplatskoordinator 
 
Nacka Sjukhus, Psykiatri Södra Stockholm söker engagerade sjuksköterskor/skötare för en spännande tjänst som vårdplatskoordinator. Tjänsten innebär att via telefon samordna fördelningen av klinikens vårdplatser till patienter som bedömts behöva inläggning i den psykiatriska heldygnsvården. Arbetet innebär frekvent kontakt med psykiatriska jourmottagningar, psykiatriska akuten på S:t Göran samt övriga vårdgrannar inom och utom länet, i vissa fall även utom landet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med erfarenhet av psykiatrisk vård. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande.

För skötare krävs lång erfarenhet från psykiatrisk vård, med vana från samordnande arbete.


Våra förväntningar på dig
 

Att säkerställa en god och säker vård.  Arbetet ställer höga krav på egenskaper som god samarbetsförmåga, ledaregenskaper, flexibilitet. Stresstålighet behövs vid högre efterfrågan av vårdplatser. God förmåga att prioritera vårdbehov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Mycket goda kunskaper i svenska. Önskvärt med god kunskap i engelska.


Vad kan vi erbjuda dig?
 
 
Tjänsten är schemalagd och omfattar dag-, kvälls- och helgarbete. Del av tjänsten kan eventuellt ske på distans efter överenskommelse.  

Arbetsplatsen ligger i Nacka sjukhus intill Ektorps centrum med goda kommunikationer och nära till naturen, men ändå cykelavstånd från Stockholms innerstad.
 
Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.


Låter det intressant?
 
 
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO:s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.   


Varmt välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1082
Kontakt
  • Pär Svensson, 08-12368457
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Tillbaka till lediga jobb