Täby vårdcentral är en regionsdriven vårdcentral med drygt 12 000 listade patienter som ligger mitt i centrala Täby, ca 20 minuter från T-centralen, med goda kommunikationsmöjligheter. 

Vi är en etablerad och stabil vårdcentral med 7 allmänspecialister, ST-läkare, AT-läkare, DSK, SSK och USK, Fysioterapeut samt ett psykosocialt team och Rehabkoordinator.

Hos oss erbjuds patienter god tillgänglighet och kvalitet och vi arbetar i välfungerande team runt många diagnosgrupper såsom diabetes, psykisk ohälsa, sjukskrivningar, sköra äldre, smärta, astma/KOL, demens. 

Våra hemsjukvårdspatienter tas om hand av ett team bestående en geriatriker, dsk, ssk och usk.

En av våra allmänspecialister planerar sin pensionsavgång och vi ser därför fram emot att kunna komplettera gruppen med en ny läkarkollega.
Som allmänspecialist hos oss arbetar du både individuellt med dina patienter och i team tillsammans med alla olika yrkeskategorier. Att handleda blivande kollegor är en självklarhet. För att ge förutsättningar för en rimlig arbetsmiljö och god patientsäkerhet värnar vi om vårt tak på 1600 listade per specialist. 

Har du ngt specialintresse som du vill utveckla så finns det goda möjligheter till det, både lokalt på vårdcentralen men också i våra stora organisation SLSO. Hos oss har du stor möjlighet att påverka, utveckla och utvecklas tillsammans med oss. 

Vi arbetar aktivt med digitalisering och delar av arbetet kan ske på distans. 

Mottagningen präglas av bra bemanning, arbetsglädje, engagemang och korta beslutsvägar. Det finns ett brett samarbete mellan yrkeskategorier vilket säkrar en god arbetsmiljö och hög patientnöjdhet.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktsläkare inom primärvården. Du kommer att handleda studenter, AT- och ST-läkare.

Kvalifikationer:
Du är allmänspecialist.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för allmänmedicin och arbetet på vårdcentral.

Du tycker om att arbeta i primärvården och har god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad och har en vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med oss.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

 

Välkommen med Din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Täby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1034
Kontakt
  • Malin Sandberg, verksamhetschef, 0736-825714
  • Åsa Clase, enhetschef, 0725-266892
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Stockholms Läkarförening, 070-2667094
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb