Södertälje sjukhus akutmottagning och närakut är en arbetsplats med varm familjär stämning. Vi söker dig legitimerad sjuksköterska eller om du tar examen inom kort, med intresse för akutsjukvård och vill vara en del av vår framtid. Arbeta heltid, deltid eller på timmar. Här tar vi hand om och stöttar varandra och nya kollegor, på ett inkluderande och proffsigt sätt.

Vi erbjuder

Södertälje sjukhus vill prioritera satsningar på de egna medarbetarna och investera i arbetsmiljön. Under våren har en rad åtgärder införts för nya och redan anställda medarbetare inom Södertälje sjukhus, ett arbetsgivarerbjudande. Vi erbjuder dig just nu bland annat:

- 5000 kr i friskvårdsbidrag under 2023.

- Du som legitimerad sjuksköterska kan få en sign-on bonus vid anställning innan 31/12-2023, förutsatt att du inte har varit anställd i Region Stockholm de senaste 6 månaderna.

Läs mer om våra förmåner och vårt arbetsgivarerbjudande här.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Vi arbetar i vårdlag som innebär ett tätt samarbete mellan sjuksköterska, undersköterska och läkare. Teamarbete och en god samarbetsförmåga är viktiga grundstenar, där fokus är att alla professioner är en lika viktig del av teamet. Vi har ett linjelöst arbetssätt vilket innebär att vi i ett och samma vårdlag tar hand om patienter med olika sjukdomstillstånd eller skador. Prioritering av patienter baseras på att sjukast går först. Detta arbetssätt, i kombination med lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljön, har gett en bättre arbetsmiljö för medarbetare och en behagligare vistelse för patienter.

Vi erbjuder dig en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Ingen dag är den andra lik. Hos oss har du goda förutsättningar till kompetensutveckling och detta tillgodoses genom såväl intern som extern utbildning.

Dina personliga egenskaper:  

För att trivas hos oss behöver du uppskatta en omväxlande arbetsdag och ha lätt för att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för teamarbete och är empatisk till ditt sätt. Vi värdesätter egenskaper som att vara prestigelös och uppskatta en kultur där det är högt i tak. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kompetens inom akutsjukvård men välkomnar även nyutexaminerade. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård. Yrkeserfarenhet från akutmottagning eller specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.   

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid, deltid, eller timanställning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt övereskommelse
Löneform Månadslön, timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid eller timanställning
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/635
Kontakt
  • Marie Antman, 08-12324172
  • Denis Jakopovic, 08-12324173
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-11-01

Tillbaka till lediga jobb