Vår verksamhet växer! Vill du vara med i uppbyggnaden av helt nya neuropsykiatriska enheter? BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri söker nu specialistläkare till våra mottagningar på Södermalm och Kungsholmen som startades förra året, och till en nyligen öppnad mottagning i Solna samt en mottagning som öppnar inom kort i Älvsjö.  

 

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills tre neuropsykiatriska mottagningar, en på Södermalm, en i Solna och en på Kungsholmen. Vi expanderar ännu mer och behöver fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Enheterna arbetar med bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Uppdraget innefattar även medicinsk behandling. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med en psykolog genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och unga enligt nationella riktlinjer och BUPs processkartor samt påbörja medicinsk behandling vid avslutad utredning. Du utgör ett stöd för kolleger vid behandlingskonferenser och bedömning av ärenden utifrån din profession som läkare. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår som en viktig del av utvecklingsarbetet.

Som medarbetare på BUP Neuropsykiatri finns goda möjligheter att utvecklas i din roll. Du samarbetar med andra professionsgrupper och får bidra med din kompetens i vårt arbete. Du utgör ett stöd för kollegor utifrån din profession. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår också som en del av dina arbetsuppgifter. Vi jobbar ständigt med att digitalisera och utveckla våra processer.

Du är en del av ett team och har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Du kommer även att erbjudas en individualiserad introduktion och vi satsar mycket på utbildning av våra medarbetare. Vi eftersträvar en innovationsdriven och utvecklande arbetsplats. Genom feedback och idéer kan du göra stor skillnad.

Distansarbete med administrativa uppgifter/distanskontakter om verksamheten tillåter, motsvarande cirka en dag i veckan.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara specialist inom barn- och ungdomspsykiatri och ha arbetserfarenhet från området, liksom vana vid arbete enligt moderna, evidensbaserade metoder. Erfarenhet från barnpsykiatrisk öppenvård är också ett krav.

Personliga egenskaper

Du har en mycket god samarbetsförmåga och gott omdöme. Om du är intresserad av digitalisering av vårdprocesser är detta en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år). 

Övrig information 

Provanställning kan komma att bli aktuellt.


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss 

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/316
Kontakt
  • Samuel Stener, biträdande enhetschef, samuel.stener@regionstockholm.se.
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-02-02

Tillbaka till lediga jobb