Är du sjuksköterskestudent och vill slippa studielån? Vi erbjuder lön de två sista månaderna av din utbildning! Hos oss får du en fantastisk arbetsmiljö med hög teamkänsla. Här på avd 76 är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. 

 

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss på avd 76 har du goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet. Vi ger dig som är nyexaminerad sjuksköterska en bred grund att stå på inför din framtida yrkeskarriär. Som erfaren sjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper. Vill du veta mer om hur det är att jobba på internmedicin? Läs om om avdelning 76 här!

Du erbjuds

  • Möjlighet att rotera inom verksamhetsområdets olika specialiteter såsom infektion, lungmedicin, AVA och IMA.
  • På sikt goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå en handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr/år.
  • Du får studielön under de två sista månaderna av din utbildning. (du förbinder dig genom ett särskilt introduktionsavtal att arbeta inom vår verksamhet under 12 månader efter avslutad utbildning). 
  • Nyexaminerad? Du får gå Danderyds sjukhus introduktionsår om du vill.
  • Kvarstannandebonus.
  • ATK-tid enligt arbetstidsavtalet.

Avdelning 76 har 12 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av vårdsamordnare, koordinator och farmaceut.

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården. Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla.

 

Övrigt

Tillsvidare, heltid.
Start enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/180
Kontakt
  • Malin Gustafsson, 08-12358314
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 08-12357070
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-03-06

Tillbaka till lediga jobb