Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Om tjänsten

En tjänst, två världar. Hos oss får du möjlighet att vara med och utforma framtidens ortopedklinik och att vara en del i teamet kring strokepatienten. Du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad du önskar. Arbetstidsmått för en heltid på natten är 32,20 tim/vecka. På natten arbetar vi två sjuksköterskor och två undersköterskor på 24 patienter.

Vi erbjuder:
- Individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet.
- Individuell kompetensutveckling utifrån kompetensstegen.
- Internutbildning inom området.
- Dubbel ob-ersättning nattetid.
- Kvarstannandebonus: 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man arbetar mer än ett år.
- Personalförmåner såsom friskvårdsbidrag 2000 kr och personalgym.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som är positiv till att arbeta i ett mindre team på
natten. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarstagande och engagerad, med patienten i fokus. Att arbeta självständigt är lika självklart för dig som att arbeta i team, där varje enskild medarbetare är viktig för att säkerställa att patienten får en god och säker omvårdnad. Med din goda kommunikationsförmåga möter du patientens behov och bidrar till ett positivt och öppet arbetsklimat. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje sjukhus är ett mindre akutsjukhus som präglas av trivsel och nära samarbete
mellan olika professioner men också mellan olika enheter. Avdelningen har 24 vårdplatser, med såväl stroke- och neurologiska som ortopediska vårdplatser. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Här är du omgiven av kollegor med ett stort intresse och kunnande för omhändertagande, behandling och rehabilitering av patienten.
Vi var valt att prioritera kontinuitet och kompetensutveckling och satsar därför våra
resurser på våra egna medarbetare och avstår därför från att ta in bemanningsföretag.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10297
Kontakt
  • Sarah Lindberg, Tf. Enhetschef avd 2, 08-12326145
Facklig företrädare
  • Facklig representant , 0176-10100
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-01-30

Tillbaka till lediga jobb