Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge/Solna, Tema Hjärta Kärl och Neuro

Vill du arbeta inom en spännande och utvecklande enhet tillsammans med trevliga och erfarna medarbetare är du välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du dagligen ställs inför nya utmaningar. Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt en introduktionsplan för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och möjligheten till deltagande i externa utbildningar.

Vi är ackrediterade av SWEDAC och arbetar kontinuerligt för att bedriva högspecialiserad diagnostik inom samtliga metoder. Vi arbetar Region Stockholms kompetensstege för BMA inom Klinisk Fysiologi och din introduktion sker enligt befintlig introduktionsplan. På Karolinska Universitetssjukhus är kompetensstegen kopplad till lön.

Om tjänsten

Medicinsk Enhet (ME) Neurofysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset, är en högspecialiserad arbetsplats med stort fokus på utveckling och kvalitet.

På ME Neurofysiologi utförs bland annat diagnostiska undersökningar avseende funktionsstörningar inom centrala och perifera nervsystemet, med hjälp av basala undersökningar såsom EEG, ENeG, MSLT, PSG, TrackIt samt olika former av evoked potentials. Vår enhet är även specialiserad i sömnregistreringar för diagnostik av olika typer av sömnrubbningar, långtids EEG-monitoreringar och epilepsikirurgiska utredningar samt intraoperativ monitorering.

I vår verksamhet bedrivs såväl elektiv- som akutdiagnostik, vilket innebär en stor flexibilitet i arbetsuppgifterna. Tjänsten innefattar samtliga basala undersökningar inom neurofysiologi. Arbetet hos oss är varierande och det finns goda möjligheter till utveckling.

Annonsen avser ett vikariat på 1 år med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag. Verksamheten finns belägen både på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna och en viss rotation sker utifrån personalens olika arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Arbetar aktiv med att lära dig nytt och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med stöd av erfaren kollega.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra syn- och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar. 

Vidare ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga, är noggrann, analytisk och snabblärd med målet att jobba självständigt för att leverera kvalitativa undersökningar. Vi värdesätter ditt nytänkande och positiva förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt läser sista terminen på BMA-program med inriktning klinisk fysiologi. 

Meriterande:

  • Genomförd fördjupningskurs inom neurofysiologi alternativ skrivit ditt examensarbete inom neurofysiologi.

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kommer att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna/Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10048
Kontakt
  • Eeva Öhman, 0736568657
  • Vanessa Cardona Bedoya, 08-12386806
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Vanessa Hallström, vanessa.hallstrom@regionstockho
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Tillbaka till lediga jobb