Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Är du sjuksköterska med erfarenhet av akutmottagning? Då har vi tjänsten för dig!

Vi erbjuder

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot cirka 18 000 akut sjuka barn per år mellan åldrarna 0–18 år, med inriktning mot medicin. Detta gör oss till den minsta barnakuten i regionen. Du ges därför stora möjligheter till att påverka din arbetsplats, eftersom arbetsgruppen är mindre och vägen från idé till beslut är kort.

På barnakuten i Huddinge finns erfaren personal i alla kategorier som hela tiden arbetar för barnens bästa. Här arbetar vi prestigelöst i teamarbete med läkare och undersköterskor. Vi finns i fräscha lokaler och har ett nära samarbete med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) , som vi driver en gemensam återbesöksmottagning  med dagtid. Vi befinner oss mitt i en planering inför kommande flytt 2025 till helt nyrenoverade lokaler på Huddinge sjukhus.

Om tjänsten

Som ledningssjuksköterska kommer du att:

  • leda och samordna det operativa arbetet.
  • samarbeta med ledningsläkare samt vara ett stöd för övriga medarbetare.
  • fungera som operativ ledning under katastrof.

Hos oss använder vi oss av önskeschema för dygnet runt bemanning.

Ledningssjuksköterskegruppen består av 12 sjuksköterskor som bemannar dygnet runt. Det är ni tillsammans som leder och samordnar akuten framåt. På barnakuten i Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnens bästa. Vi arbetar i fina ljusa lokaler och har ett nära samarbete med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA). Möjlighet till rotation finns till BAVA och till BÖVE. 

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med att utveckla ledningssjuksköterskans roll i ett team med andra erfarna sjuksköterskor. Du tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla parter. Vidare är det viktigt att du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Du måste också känna dig bekväm i att omprioritera och kunna frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska, gärna med en adekvat vidareutbildning.
  • Erfarenhet av akutmottagning i minst två års tid.

Meriterande:

  • Tidigare arbete i ledningsfunktion.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9708
Kontakt
  • Anna Norell, 072-4653868
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb