Har du patientens fokus och tycker att alla människor är lika mycket värda? Vill du göra skillnad för patienten? Då är primärvårdsrehabilitering inom Rehab Nordväst något för dig!

Upplands-Bro Rehab är en del av Rehab Nordväst som erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Järfälla, Upplands-Bro och Märsta/Sigtuna i Region Stockholms regi. Vi har fyra mottagningar med ca 135 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, kiropraktorer, logopeder, rehabkoordinatorer och administratörer.   

Just nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast som kan tänka sig en anställning i Rehab Nordväst med placering i Upplands-Bro. Mottagningen i Upplands-Bro ligger vid Kungsängens centrum, nära pendeltåg och bussar, endast 30 min från Stockholms city. Hos oss arbetar sexton personer varav sju är fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi har en bra gemenskap, högt i tak och nära till skratt.

Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling är du rätt person för oss, då vi utvecklar samarbetet med vårdgrannar och kommunen. Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Du kan läsa mer om oss på Upplands Bro Kungsängen rehab (regionstockholm.se)

Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi på flexibla arbetstider och förmåner så som fri sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid när verksamheten så tillåter. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter: 

Som fysioterapeut hos oss träffar du patienter i alla åldrar och med vitt skilda diagnoser och behov. Du kommer att arbeta både med poliklinisk verksamhet med tillgång till gymnastiksal och med hemrehabilitering i anslutning till slutenvården.

På mottagningen arbetar du självständigt, men rehabiliteringsarbetet sker i samarbete med övriga yrkesprofessioner på mottagningen. Behandling sker individuellt och i grupp. Hemrehabilitering sker både i team tillsammans med arbetsterapeut eller dietist och självständigt. I arbetet ingår även hjälpmedelsutprovning samt information och undervisning av patienter, anhöriga och personal. Handledning av studenter ingår i uppdraget. 

Låter det som en intressant möjlighet? Sök tjänsten och berätta om dig, så berättar vi mer om oss!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, Heltid 100%, deltid kan eventuellt diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Erfarenhet från primärvård, hemrehabilitering eller slutenvård är meriterande
  • Erfarenhet av dokumentation i journalsystemet Take Care är meriterande
  • Magister eller masterkompetens är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta med andra, är kommunikativ och har en god förmåga att självständigt och flexibelt planera ditt arbete. Du har patientens fokus och det är positivt om du har ett intresse för verksamhetsförbättring och utveckling. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll här hos oss. Du arbetar mot ett ekonomiskt årsmål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs.

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Övrig information

Information om tjänsten lämnas av:

Agneta Ahlinder, Enhetschef 
Tel: 08-123 421 83

Sebastian von Stedingk,  enhetschef

Tel: 08-123 456 48

Fackliga företrädare:

Thomas Airio, Fysioterapeuterna 
Tel: 070-4846052

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3995
Kontakt
  • Agneta Ahlinder, Enhetschef, +46812342183
  • Sebastian Von Stedingk, Enhetschef, 08-12345648
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna , 070-4846052
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-21
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb