Har du intresse för neurologi och akutsjukvård? Söker du en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga och utveckla din kompetens i en verksamhet med olika vårdnivåer? Vi vill utöka våra NAVE platser och söker därför sjuksköterskor med tidigare erfarenhet av neurologisk vård/övervakning som kompetensmässigt är redo för att bemanna våra NAVE platser! 

 

Vårt anställningserbjudande

NAVE är en neurologisk akutvårdsenhet med totalt 6 övervakningsplatser uppdelat på två salar. Vi bedriver idag övervakningsvård i en av salarna och vill nu öppna upp den andra salen. Organisatoriskt tillhör NAVE avdelning 73 där vi bedriver akut strokevård och även ansvarar för sjukhusets strokelarmskedja. Patientens behov av övervakning ligger till grund för övervakning på NAVE, de neurologiska orsakerna och sjukdomarna varierar vilket ger dig en bred akutneurologisk kunskap och möjlighet att utveckla din neurologiska kompetens hos oss.

  • En unik arbetsplats för dig som vill vidareutveckla dina kunskaper inom neurologi eller akutsjukvård och där din kompetens kommer att vara till stor nytta för patienter och kollegor.
  • Personligt anpassad introduktion. Tiden för introduktion är flexibel relaterat till hur mycket tidigare erfarenhet du har.
  • Kompetensstege för sjuksköterskor och kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Du kommer få regelbunden simulatorträning i akut omhändertagande (ABCDE) samt stöttas och uppmuntras till vidareutbildning.
  • Hos oss kommer du känna dig trygg! På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans i team med trygga, glada, kompetenta kollegor som hjälper och stöttar varandra och har närvarande chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap.
  • Du kommer till ett verksamhetsområde som är under fortsatt stark utveckling, där vi har en stark samanhållning, där samarbetet är viktigt och där vi umgås över professioner.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bedriva neurologisk övervakning och omvårdnad på intermediär nivå med kontroller av medvetande, andning, cirkulation och neurologisk funktion. Du kommer handha specifika behandlingar såsom trombolys, blodtryckssänkande intravenös behandling, vård av patienter med trakeostomi, högflödessyrgas, anti-epileptiskt intravenös behandling samt övervakning av patienter efter neurokirurgiska ingrepp. Inom vår verksamhet blir du en viktig person i övervakningen och omvårdnaden av patienter med akut neurologisk sjukdom.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Minst tre års erfarenhet av akutsjukvård inom neurologi och/eller strokesjukvård.

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill möta patienter i det akuta skedet, är lösningsorienterad och trivs med teamarbete och samarbete. Du motiveras av att arbeta i en organisation i förändring, där du får medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed själv utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön på grund av akuta händelser snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras. Detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Övrigt

Tillsvidaretjänst – dag/kväll, natt eller treskift. Tjänsten inkluderar arbete helger och kvällar.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3965
Kontakt
  • Helena Kumpulainen, 08-12359619
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-08-18
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb