Välkommen du engagerade sjuksköterska med intresse för diabetes!

Vill du arbeta på en välfungerande vårdcentral med trevliga medarbetare har du kommit rätt. Du är viktig och behövs!

Abrahamsbergs vårdcentral är en mindre vårdcentral med 7800 listade patienter och ca 20 medarbetare. Vi arbetar för kvalitet med patienten i fokus och drivs inte av vinster. Arbetsglädje är viktigt. Under devisen ”Bäst-i-väst” strävar vi tillsammans mot att bli den bästa tänkbara arbetsplatsen. Vi är en mottagning med korta beslutsvägar och vi vågar prova nytt. Du kommer att vara en viktig del i att forma verksamheten framåt. Du kan läsa mer om oss på Abrahamsbergs vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att du ansvarar för vårdcentralens diabetesmottagning med planerade patienter samt att du utför övriga förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska eller sjuksköterska på vårdcentral, såsom telefonrådgivning, hantering av digitala ärenden samt sjuksköterskemottagning med både planerade och akuta patienter. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom diabetesvård eller distriktssköterska med förskrivningsrätt samt behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Erfarenhet av att ha arbetat med diabetes och erfarenhet av primärvård är meriterande. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare och det är även meriterande om du har erfarenhet av det. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Deltid, heltid kan eventuellt diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Att vara flexibel och engagerad är en självklarhet. Vi värdesätter laganda och förmågan att vilja ta egna initiativ. Vi sätter också stort värde i intresse för vårdcentralens utveckling, att kunna ta eget ansvar och att ha en god organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3940
Kontakt
  • Kajsa Kronlund, Tf. Enhetschef, 0739145402
  • Anna Bohman, Enhetschef, 070-4841951
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-07-09

Tillbaka till lediga jobb