S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Ögonakuten

Vi söker dig som söker nya utmaningar, är nyfiken på ögon och vill bli en del av ett härligt team där vi bryr oss om varandra.

Om oss

Ögonakutens uppdrag är att ta emot patienter med akuta synhotande tillstånd, olycksfall och andra akuta ögonbesvär som kräver snabb handläggning. Vistelsetiden för patienten är kort. Vi har öppet alla dagar mellan klockan 8 och 16.  

Vi arbetar i team som bemannas av optiker, undersköterska, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, specialistläkare samt ST-läkare. Spetskompetens hos teamen bidrar till att kunna arbeta för en god och säker vård.

Om tjänsten 

Vi erbjuder möjlighet att arbeta med akut ögonsjukvård i framkant. I dina arbetsuppgifter ingår att göra en första bedömning av patienten och ögonspecifika undersökningar med hjälp av modern teknik och telefonrådgivning. Du får en individuellt anpassad inskolning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete på ögonmottagning eller erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande.  

Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och trygg i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Villkor

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst. 

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3937
Kontakt
  • Neda Farrokhi, 08-12323116
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-08-18
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb