Vi söker psykolog eller psykoterapeut med KBT-inriktning till Alviks vårdcentral.

Du kommer att ingå i ett psykosocialt team bestående av psykologer, psykoterapeuter, läkare och sjuksköterska som arbetar med både individuella kontakter och gruppinsatser.

Vår verksamhet:

Alviks vårdcentral har över 24 000 listade patienter och ligger centralt invid Alviks centrum med närhet till tunnelbana, tvärbana och bussar. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård vid psykisk ohälsa för såväl vuxna som barn och unga och vi har tilläggsuppdraget Utökade insatser psykisk hälsa barn och unga. Vi har extern handledning för teamet 1 gång/månad och kollegial handledning i samband med våra teammöten. Du kan läsa mer om oss på Alviks vårdcentral (regionstockholm.se)

På Alviks vårdcentral och i Region Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Det är viktigt för oss med en hållbar arbetsmiljö och vi erbjuder flexibel arbetstid med möjlighet att arbeta hemifrån del av arbetstid, när verksamheten så tillåter. Vi erbjuder olika förmåner såsom fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsersättning. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Om tjänsten:

Inom uppdraget kommer du att möta patienter för bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa, beroende och krisreaktioner. I uppdraget ingår bland annat att erbjuda bedömning, rådgivning, stödjande samtal, guidad självhjälp och psykologisk behandling individuellt eller i grupp. Vi erbjuder även digitala möten via Vårdportalen. Andra viktiga delar i arbetet är aktivt deltagande i team samt samverkan med andra professioner.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med vuxna men möjlighet att arbeta med barn och unga kan finnas framöver.

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning. Heltid 100%, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Arbetstid måndag - fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Kravspecifikation:

Du är legitimerad psykolog  eller socionom med legitimation i psykoterapi med KBT-inriktning med intresse och erfarenhet av att göra bedömningar och genomföra kortare behandlingsinsatser riktade till vuxna. Erfarenhet från primärvård och/eller psykiatri är meriterande. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta och utveckla uppdraget för psykisk ohälsa i primärvården.    

Om dig:

Du är flexibel, kommunikativ och vill samarbeta med andra yrkesgrupper.  Du kan arbeta självständigt samtidigt som du bidrar till kollegial samvaro och vill samarbeta med andra yrkesgrupper.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3927
Kontakt
  • Helena Alfredsson, Verksamhetschef, 070-0011443
  • Ann-Louise Svensson, Leg psykoterapeut, samordnare, ann-louise.svensson@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-07-14

Tillbaka till lediga jobb