Vi söker dig som är arbetsterapeut med erfarenhet och intresse av neurologisk rehab och som vill arbeta i vårt positiva och engagerade team!

Neuroteamet Rehab Södra bedriver rehab för personer som nyinsjuknat i stroke eller annan förvärvad neurologisk skada eller sjukdom och som bedöms vara i behov av teambaserad rehabilitering. I vårt team jobbar logoped, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut nära tillsammans för att hjälpa patienten framåt i sin rehabilitering.

Rehab Södra är en del av SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde och vi har fyra mottagningar i söderort; Dalen, Farsta, Högdalen och Södermalm som har i uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering. Neuroteamet utgår från Dalen Rehab och teamets upptagningsområde sträcker sig från Gamla Stan och söder ut över Södermalm, till Hagsätra, Farsta och Skarpnäck.

Hos Rehab Södra arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktorer, logoped, kurator samt administrativ personal, totalt är vi ca 130 medarbetare. Här på Dalen Rehab arbetar drygt 30 personer, varav nio i Neuroteamet. Här finns en finns en bred kompetens och stor generositet hos medarbetarna att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vi arbetar utifrån vår värdegrund som är; patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje!

Arbetsuppgifter:
Som arbetsterapeut i Neuroteamet träffar du vuxna patienter med olika neurologiska diagnoser. Hos oss kommer du att arbeta med teambaserad rehab som stödjer patienten i att återfå sina tidigare förmågor. Som arbetsterapeut är du en viktig del i att öka patientens självständighet och delaktighet genom individuellt anpassad rehabilitering, ofta med fokus på kognitiv rehabilitering och aktivitetsbalans. I arbetsuppgifterna igår även bedömning och träning av aktivitetsförmåga, förskrivning av hjälpmedel, bedömning av boendemiljö och initiering av bostadsanpassning.

Vi växlar mellan att ha egna patientmöten och att ha teambesök tillsammans med kollega. Rehabiliteringen sker främst i patientens hem och dess närmiljö men även på mottagningen. Hembesöken utförs med el-bil eller el-cykel. Insatserna utförs i nära samarbete med patientens närstående och övriga vårdgivare.

Dokumentation sker i Take Care.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda ett meningsfullt, omväxlande och utvecklande arbete i en välfungerande verksamhet. Här har du flextid och stora möjligheter att styra dina arbetstider, möjlighet finns att arbeta deltid. En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar, individuell lönesättning, fri sjukvård upp till högkostnadsbelopp, friskvårdstimme på arbetstid samt friskvårdsbidrag på 5000 kr/ år.

Kvalifikationer:
- Leg arbetsterapeut med kandidatexamen 180 hp.
- Klinisk erfarenhet från patienter med neurologiska och/eller kognitiva funktionsnedsättningar eller arbete inom primärvården är meriterande.
- B-Körkort.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper vilket innebär att du:

- Tycker om att arbeta teambaserat med andra yrkesprofessioner.
- Har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
- Är lyhörd, flexibel och är bra på att kommunicera och samarbeta.
- Är engagerad, lösningsinriktad och ansvarsfull.
- Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet.

Eftersom du arbetar i patientens hem behöver du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid 40tim/vecka med flexibla arbetstider, möjlighet finns att arbeta deltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum.

Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Neuroteam Rehab Södra

Jenny Rubin Fors
08-12345009
jenny.rubin-fors@regionstockholm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Dalen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3885
Kontakt
  • Jenny Rubin Fors, enhetschef, 08-12345009
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-17
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb