Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Soll/Sigt/UV psykosmottagning

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandhåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till vuxna. Vi är ca 550 medarbetare som arbetar engagerat för att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade och evidensbaserade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, öppet klimat, kompetensutveckling och en ständig uppdatering från den psykiatriska forskningen är viktiga faktorer för våra läkare och dessa arbetar vi aktivt med. Vi är en av de mest forskningsinriktade psykiatriska klinikerna i Sverige.

Vi söker dig som vill ta dig an utmaningar och arbeta hos oss som underläkare på Upplands Väsby psykiatriska mottagning 2 som riktar sig till personer med psykossjukdom och annan samsjuklighet.

På kliniken finns också ett akutteam som erbjuder akutpsykiatriska insatser mellan 08.00 och 22.00 alla dagar. Här kan du läsa mer om våra Mottagningar.

Kvalifikationer:

Du som söker är läkare med eller utan legitimation och du har språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, vilket är ett krav för alla medarbetare inom Region Stockholm. Vidare har du ett genuint intresse för den behövande människan, vuxenpsykiatri, psykiatrisk diagnostik och behandling. Du är nyfiken, lyhörd och intresserad av att arbeta i team samt under handledning.

För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktan, vänligen skicka med uppdaterat CV, personligt brev, ev. intyg/betyg som styrker din kompetens, samt i förekommande fall läkarlegitimation.

Som person är du engagerad och ansvarsfull. Du förstår innebörden av ett respektfullt bemötande mot patienter såväl som kollegor. Du har ett gott kliniskt omdöme och en förmåga att samarbeta och kommunicera med alla kollegor på arbetsplatsen. Personlig lämplighet beaktas särskilt.

Arbetsuppgifter:
Ditt uppdrag som underläkare kommer att innebära sedvanliga underläkaruppgifter. Arbetet sker under handledning av erfaren specialist i psykiatri. I tjänsten ingår jourarbete för legitimerade läkare som så långt som möjligt planeras utifrån önskemål.

Till dig som anställd:

Vi är lyhörda för dina önskemål och vill erbjuda lösningar som passar just ditt livspussel. Mottagningen omfattas av generöst bonussystem. Du har möjlighet att arbeta på distans i en viss utsträckning. Vi erbjuder bland annat personlig utvecklings- och kompetensplan och regelbunden fortbildning. Vi förutsätter att Du har ett genuint intresse för våra patientgrupper, ett professionellt förhållningsätt och samarbetsförmåga med olika yrkeskategorier och samarbetspartner.

Anställningsformen är tillsvidare och du arbetar heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Förmåner:
Vi erbjuder flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans i viss utsträckning. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, flertalet försäkringar samt utökat antal semesterdagar för dig över 40 år. Läs mer om våra förmåner här!

Tillträde enligt överenskommelse men fördel om du har möjlighet att börja med kort varsel. Vi tillämpar löpnade urval. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning, månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3876
Kontakt
  • Enhetschef, Erica Bäckstrom Sjölin, 08-12344036
Facklig företrädare
  • Fredrik Von Betzeen, fredrik.vonbeetzen@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb