Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Traumaenhet söker nu en PTP- psykolog.

BUP Traumaenhets uppdrag är att ge länets alla patienter under 18 år med symtom inom komplex traumatisering bedömning och behandling. Enheten ingår i sektion intensiv öppenvård, vars syfte är att erbjuda behandling för de barn och ungdomar som har behov av mer intensiva eller andra insatser än de som erbjuds via specialiserad öppenvård. Barnahusteamet som är en del av traumaenheten bemannar tre barnahus och har som uppdrag att samverka samt att erbjuda barnpsykiatrisk bedömning och krisstöd.
Det pågår metodutveckling på enheten och för närvarande utvecklar vi intensiv traumabehandling i samverkan med BUP:s dagvård. Barnahusteamet har utvecklat en krisstödsmetod som nu resulterat i en metodbok och flera arbetsböcker. Det pågår en studie för att utvärdera intensiv traumabehandling samt en studie för att utvärdera barnpsykiatriskt krisstöd

Arbetsbeskrivning

Arbetet på BUP Traumaenhet består främst av bedömning och behandling av barn och unga med traumarelaterade tillstånd, både individuellt och i grupp, samt föräldraarbete i olika former. Vi erbjuder även riskbedömningar och övergreppsspecifik behandling till barn och ungdomar med sexuellt utagerande beteende. Enheten har även uppdrag att ge behandling till flyktingar med mer komplex barnpsykiatrisk problematik.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha svensk psykologexamen eller utländsk psykologexamen godkänd av Socialstyrelsen för tjänstgöring i Sverige.

Erfarenhet av barn -och ungdomspsykiatriskt arbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är trygg, stabil och har självinsikt. För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande och ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning.

 

Anställningsform

Särskild visstidsanställning 12 månader, på heltid, 100 %. Tillträde efter överenskommelse.

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan


Välkommen med din ansökan senast den 28 juni 2024.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Traumaenhet är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3837
Kontakt
  • Enhetschef Carina Löfberg, 070-2285729., 070-2285729.
  • Biträdande Enhetschef Mikael Billing , 070-7374520.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb