En av våra fysioterapeuter är föräldraledig och vi behöver nu en vikarie. Är du den vi söker?

Fysioterapienheten är en del av verksamhetsområdet Paramedicin. Här ingår förutom fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, logopeder, kuratorer, en psykolog och en friskvårdskonsulent. Tillsammans är vi ca 60 personer. Vi har vår egen forsknings- och utvecklingsgrupp som stimulerar och stödjer utveckling av våra professioner, god handledning av våra studenter, förbättringsarbetet och psykosocialt välmående på arbetsplatsen. 
Vi har flera forum för att lära av varandra, reflektera kring etiska frågor och träna tillsammans. Särskilt populär är vår "fredagsfys".

Leg Fysioterapeut på Södertälje sjukhus

På sjukhuset finns 17 fysioterapeuter och vi arbetar inom de olika slutenvårdsavdelningarna inom ortopedi/kirurgi/urologi, internmedicin, geriatrik, förlossning och palliativ vård. Vi arbetar också inom ASIH-verksamhet, öppenvård inom hjärtrehab, kvinnohälsa, handrehab och uppföljning efter knä- och höftplastikoperationer.

Det aktuella vikariatet kommer främst att innebära arbete inom slutenvården på geriatrisk- och internmedicinsk avdelning. 

Helgtjänst ingår, ca 3-4 helger per år. 

Dina personliga egenskaper:  

Du behöver ha god samarbetsförmåga, vara självständig och ansvarstagande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast. 

Anställningsform:  

Vikariat till och med 2025-01-31. Heltid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-13 eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3709
Kontakt
  • Åsa Linbro, 08-12324666
Facklig företrädare
  • Tommy Grönlund, SACO, 08-12324676
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-10

Tillbaka till lediga jobb