Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder en rolig arbetsplats i toppmoderna lokaler med möjlighet till kompetensutveckling inom livsmedel och neurologi samt rehabilitering. Patienterna som kommer till oss har en förvärvad hjärnskada vanligtvis genom en stroke eller ett trauma.

Hos oss är måltidssituationen en viktig del i rehabiliteringen och våra patienter är oftast aktiva och yrkesarbetande innan de insjuknat. Målet är att alla ska sitta i en matsal och äta tillsammans. Som köksbiträde har du en viktig uppgift i att få måltidssituationen att fungera vilket innebär mycket patientkontakt.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i ett av avdelningens patientkök och ansvarar för den dagliga driften. Ansvaret består av iordningsställande av patienternas måltider och beställning av mat samt livsmedel. Du ansvarar även för att köket uppfyller de krav på hygien som sjukhuset ställer för avdelningskök. I ditt arbete ingår att samarbeta med våra undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och logopeder.

 

Kvalifikationer

  • Utbildning inom livsmedelshygien eller annan relevant utbildning för tjänsten.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • God datorvana.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i kök och med service.

 

Personliga egenskaper

Vi vill anställa dig som är positiv och har en hög servicekänsla. Det är viktigt att du är noggrann och har lätt att ta till dig information. Arbetet är självständighet men god samarbetsförmåga med kollegor är väldigt viktigt. Vi vill att du har lätt för att göra dig förstådd då du kommer hjälpa patienter med brister i kommunikation. Struktur är en förutsättning för att du ska få dagen att flyta på bra. Är du kreativ gällande matlagning och måltidsservice gör du våra patienter en stor tjänst. 

 

Ansökan 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 tim/ v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3608
Kontakt
  • Camilla Lindell, 08-12359723
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb