Välkommen med din ansökan till Hallunda Vårdcentral – en del av Stockholm läns sjukvårdsområde (SLSO) och Region Stockholm.

Hallunda vårdcentral ligger i Hallunda centrum, med utmärkta kommunikationsmöjligheter både med tunnelbana och buss. Vårdcentralen ligger även nära E4:an och har bra parkeringsmöjligheter. Vår vårdcentral präglas av välfungerande rutiner med engagerade och kompetenta medarbetare.  Vi har en trivsam arbetsplats med en mycket positiv och glad arbetsgrupp och värdesätter detta högt.

Vi har cirka 50 medarbetare och drygt 12 000 listade patienter. Vi har en stabil läkargrupp bestående av 7 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare samt AT/BT-läkare, där vi ständigt arbetar för att ge våra patienter god kontinuitet enligt listning. Förutom sedvanlig husläkarmottagning med hemsjukvård har vi också ett välfungerande psykosocialt team, flera distriktssjuksköterskor, fotvård och BVC.

Arbetsuppgifter
Mottagningsarbete inom husläkaruppdraget, inklusive hemsjukvård. Möjlighet att arbeta delvis hemifrån erbjuds. Handledning ingår i uppdraget.

Vi erbjuder
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling, avtalspension och försäkringar. Vi värdesätter god arbetsmiljö och fortbildning. Vi arbetar därför med anpassade scheman med regelbunden administrationstid och fortbildningstid, inklusive interprofessionella möten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistbevis inom allmänmedicin. Annan adekvat specialistkompetens såsom geriatrik eller internmedicin godtas också. Tidigare erfarenhet av arbete som distriktsläkare är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har genuint intresse för det allmänmedicinska arbetssättet och trivs i din yrkesroll. Du är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra patientflöden och att rätt kompetens gör rätt arbetsuppgift så vi söker dig som vill vara med att utveckla mottagningen till det bättre och har ett positivt förhållningssätt. Du är van att arbeta självständigt såväl som i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 100 %. Deltidstjänst kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse, tidigast 2 september.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Hallunda
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3578
Kontakt
  • Merna Suberkli ,enhetschef, merna.suberkli@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl, Läkarföreningen, 08-12341798
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb