Vill du utreda räknesvårigheter och vara en del av ett kunnigt team?

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig, och nu vi söker dig som är intresserad av att göra räkneutredningar på skolbarn och vuxna. I dagsläget är det 6 personer som arbetar i teamet. Du kommer att sitta i klinikens lokaler på Danderyds Sjukhus. Du erbjuds en mentor för att komma in i ämnet samt möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika möten och utvecklingsdagar. Utöver detta har du tillgång till klinikens övriga medarbetare och deras kompetens.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped, gärna med erfarenhet av att arbeta med räkneutredningar och/eller läs- och skrivutredningar. Vi tror att du uppskattar att göra de analyser som ingår i utredningsarbete och att du kan arbeta självständigt med detta. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du har intresse av och förutsättningar för vidareutveckling. 

Övrigt

Tillträde: Snarast.

Anställningsform: Vikariat, heltid.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Åsa Hallgren, 08- 123 57936.

Fackliga företrädare: SRAT Växel, tel. 08-442 44 60

Ansökan

Sista ansökningsdag: 24-07-08. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september/Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3563
Kontakt
  • Åsa Hallgren, 08-12357936
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-08

Tillbaka till lediga jobb