Nu söker vi en specialist i allmänmedicin - välkommen att arbeta med oss!

Nu söker vi dig som är specialist i allmänmedicin och som vill bli en del av vår gemenskap. Du gillar att arbeta i team och värnar om din och dina kollegors arbetsmiljö och hälsa, och om patienternas välmående. Du är också gärna intresserad av verksamhetsutveckling.

Enebybergs vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp där vi värnar om varandra. Vårdcentralen är belägen vid Enebytorg i norra Danderyds kommun, bra kommunikationer finns.

Vårdcentralen har ca 9 000 listade patienter och hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. I anslutning till vårdcentralen har vi en barnavårdscentral.  Vi har också ett eget laboratorium. Totalt är vi ca 25 personer. 

Vi har astma/KOL-sjuksköterska samt diabetessjuksköterska. Vidare finns ett välfungerad psykosocialt team där samarbetet mellan psykologer och läkare är prioriterat. Varje månad kommer också en psykiater för samverkanmöte mellan läkare, psykologer och psykiater. Vi har cirka 50 hemsjukvårdspatienter med vilka både sköterskor och undersköterskor arbetar dagligen. Du kan läsa mer om oss på Enebybergs vårdcentral (regionstockholm.se)

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, möjlighet att påverka arbetsupplägg, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. 

Vi erbjuder också generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till fortbildning, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som specialistläkare på vårdcentral. Du har egen lista med begränsat antal patienter. Du handleder studenter, AT-läkare och ST-läkare varför en handledarutbildning är prioriterat. Vi bedriver hemsjukvård och i dagsläget har alla specialister ett antal egna hemsjukvårdspatienter, möjlighet till utveckling inom detta område är god. 

Vi arbetar med mottagningsbesök och videobesök och använder oss av digitala plattformen ”Alltid Öppet”. Har du erfarenhet av BVC är detta också uppskattat då vi själva ansvarar för BVC med cirka 500 inskrivna barn. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. 

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

För oss är kvalitet, service och tillgänglighet en självklarhet och vår målsättning att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt såväl som i team. Vi ser gärna att du har intresse för handledning. 

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information:  

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Enebyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3534
Kontakt
  • Ida Nord, 070-7962296
  • Alva Enander, 0722-355121
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO:s Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb