Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi ser fram emot att välkomna en tandsköterska till vår klinik i Sickla med mångfaldig patientklientel.  

Vår fina klinik består av tolv ljusa behandlingsrum inhysta i den vackra industrifastigheten "Luftverkstaden" från 1927, centralt beläget i Sickla köpkvarter, nära tvärbanan, och bussar, ca 10 minuter från Slussen. Vårt kliniklag består av elva tandläkare varav en endodontinisch och en pedodontinisch, fyra tandhygienister och fjorton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop.

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss har du en viktig roll för patientens upplevelse, vare sig det handlar om ett första intryck eller att återskapa en trygg känsla för patienten. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Ditt uppdrag kommer att involvera assistans av tandläkare, såväl administrativa uppgifter samt receptionsarbete. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor.

Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till 20:00 en dag i veckan och en lördag/månad.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning som också kan tänka sig arbeta administrativt och i receptionen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket men även nyexaminerade är välkomna att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare

Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg på 175 kr/h utöver din lön.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
  • Tjänstepension
  • Löneväxling till pension
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Möjlighet till del av incitamentsmodell
  • Frisktandvård
  • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 1 juli-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Varmt välkommen att kontakta: 
Giancarlo Astorga Ricra, Klinikchef/Tandläkare, tel. 073-5002424
Malin Lam, Biträdande Klinikchef/Tandläkare, tel. 070-2458946
Cigdem Yildirim, Arbetsledare, tel. 072-594 93 24

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sickla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3507
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb