Psykiatricentrum Södertälje, Psykos och äldrepsykiatriska enheten

Gör skillnad som Sjuksköterska inom Psykiatrin hos oss på Psykiatricentrum i Södertälje!

Välkommen till en klinik där ditt engagemang och din kompetens verkligen gör skillnad! På Psykiatricentrum Södertälje skapar vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar, där du inte bara är en kollega, utan en viktig del av vårt nära team. Här ges du möjlighet att påverka och utvecklas i en stimulerande och meningsfull arbetsmiljö.

Varför välja oss?

  • Meningsfulla arbetsuppgifter: Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande och meningsfulla arbetsuppgifter. Vi tror på att skapa en balans mellan det professionella och det personliga för att skapa en meningsfull och givande arbetsdag.

  • Motiverade kollegor: Vi är stolta över vårt engagerade team av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinska sekreterare, psykolog, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter.

  • Närvarande ledarskap: Vi värdesätter närvarande och stöttande ledarskap som ger dig de verktyg du behöver för att trivas och utvecklas i din roll.

  • Generös inställning till kompetensutveckling: Vi tror på att varje medarbetare bör få möjlighet att växa och utvecklas. Därför stöttar vi dig med generösa möjligheter till kompetensutveckling, inklusive specialistutbildning inom psykiatri.

  • Hållbart arbetsliv: Vi värnar om ett hållbart arbetsliv och erbjuder förmåner som generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvårdstimme och tillgång till personalgym.

Om Tjänsten:

Som sjuksköterska hos oss har du en central roll där du bidrar med medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens. Du planerar och samordnar behandlingsinsatser, stödinsatser och den praktiska hjälp patienten behöver. Du blir en nyckelperson i det somatiska hälsofrämjande arbetet och deltar även i medicinsk behandling och medicinmottagning tillsammans med dina sjuksköterskekollegor.

Vi söker:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Specialistutbildning inom psykiatri ses som meriterande. Vi värderar högt personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang för förbättringsarbete, då vi arbetar i tvärprofessionella team och i nära samverkan med andra aktörer.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid. Mottagningen har öppet måndag-fredag klockan 8-16.30, och vi tillämpar flextid. Det finns möjligheter att utföra vissa arbetsuppgifter på distans. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om Oss:

På enheten arbetar vi tillsammans som ett dedikerat team om 25 medarbetare. Vi erbjuder behandling enligt regionala vårdprogram och strävar efter hög flexibilitet, tillgänglighet och individanpassade insatser. Vi har två psykosteam och ett äldrepsykiatriskt team, vilket innebär en mångfald av möjligheter för din professionella utveckling.

Välkommen med din ansökan och gör skillnad tillsammans med oss på Psykiatricentrum Södertälje!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt ök
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3493
Kontakt
  • Åsa Livner Enhetschef Psykos äldrepsykiatr. enh., 08-12367717
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet: Lena Elfström , 08-12340490
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb