Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Avdelning 8 tillhör Beroendecentrum Stockholms sektion för akut- och heldygnsvård. Vi tar emot patienter med ett avancerat psykiatriskt och/eller somatiskt vårdbehov. Våra lokaler är utformade för att ge tryggare, säkrare och effektivare vård- och arbetsmiljö och vi har samma bemanning varje dag, dygnet runt. Hos oss vårdas kvinnor avskilt för att öka deras trygghet. Vi söker nu sjuksköterskor som vill bli en del av vårt härliga team!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Vi har inte förväntningar på att du ska kunna beroende, det viktigaste är ett genuint intresse. När du kommer till oss får du en introduktion anpassat till just dina behov. Inom Beroendecentrum Stockholm arbetar vi strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor och kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi erbjuder utbildningar såsom MI och beroendetillstånd samt även vidareutbildning i psykiatri. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder fri sjukvård i öppenvård och friskvårdsbidrag på 5000 kr/år. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter
Arbetet på avdelningen är mycket varierat och vårt fokus ligger på att hantera akut uppkomna komplikationer eller svåra situationer som det tidiga stadiet av tillnyktring och abstinensbehandling kan ge upphov till. Som sjuksköterska har du ansvar för bedömning, omvårdnad, dokumentation och läkemedelshantering. Du arbetar tillsammans i team med andra sjukskötskor och skötare.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och har förmåga att hantera människor i svåra situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmåga att arbeta i grupp. För att trivas hos oss bör du ha ett intresse för vår patientgrupp och tycka om att arbeta med både psykiatrisk och somatisk vård. Vi förutsätter att du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av beroende och/eller psykiatrisk vård och behandling samt arbete inom akutpsykiatri och/eller akutmottagning är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid dag/kväll: 38:15 tim/vecka, alternativt deltid enligt överenskommelse. Vi arbetar två helger av fem. 

Urval och intervjuer genomförs löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3458
Kontakt
  • Faiza, Enhetschef, 08-12345906
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb