Karolinska Universitetssjukhuset, N448 ME Njurmedicin

Är du intresserad av ett spännande och mångfacetterat uppdrag som bemanningsassistent? Sök då tjänsten hos oss i Huddinge!

Du erbjuds

Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till framtidens sjukvård genom att planera och strukturera arbetet kring bemanningen på vår avdelning. Som nyanställd hos oss erhålls du en individuellt anpassad introduktion samt möjligheter till vidare kompetensutveckling.

Du får även vara med att utforma upplägget av ditt uppdrag. Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Njurmedicin/Endokrin i Huddinge arbetar med högspecialiserad vård. Hit kommer patienter som har svåra sjukdomstillstånd, till exempel akut njursvikt, metabola sjukdomar så som svåra komplikationer vid diabetessjukdom. Vi utför också bukhinnedialys inom ramen av vårt uppdrag.

Vi har 12 vårdplatser med dygnet runt-vård och medelvårdtiden på avdelningen ligger på cirka 5–6 dygn. Våra patienter övervakas och behandlas av kompetent och erfaren personal.

Njurmedicin/Endokrin vårdavdelning har idag ungefär 30 medarbetare som utgörs av sjuksköterskor och undersköterskor, samordnare, Apotekare, koordinator samt köksbiträde och vi arbetar i nära samspel med närstående verksamheter för att ge bästa möjliga vård till patienten.

Rollen som bemanningsassistent innebär varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team bestående av omvårdnadschef där du ansvarar för att planera samt sköta den kort- och långsiktiga schemaläggningen för personalen utifrån verksamhetens behov.

Som bemanningsassistent är du en viktig del vid nyanställning eftersom du ansvarar för att våra nya medarbetare får korrekta behörigheter, inskolningsscheman och utbildningar i hur man lägger individuell schemaläggning. Även andra administrativa uppgifter som att ta fram statistik för övertid och sjukfrånvaro ingår i ditt arbetsområde. Du kommer även stötta omvårdnadschefen med bland annat fakturahantering samt beställningar i Tellus och Clockwork.

Vi söker dig som

 • tänker innovativt och vill utveckla våra arbetssätt kring bemanning och chefsstöd
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar
 • gör korrekta prioriteringar och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter samt visar omdöme under tidspress 
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar
 • arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt
 • lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Därtill värdesätter vi att du arbetar med hög integritet och stort engagemang.

Kvalifikationer

Krav:

 • God kunskap i Heroma
 • God kunskap i Officepaketet

Meriterande:

 • Fakturahantering Raindance
 • Erfarenhet av Tellus

Om rekryteringsprocessen

Då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan skyndsamt.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3441
Kontakt
 • Omvårdnadschef Annie Vestlund, 072-5815822
Facklig företrädare
 • Kommunal, kerstin.noren@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb