ASIH Stockholm Södra

ASIH Stockholm Södra söker Dig som är legitimerad dietist till en tillsvidareanställning. Avancerad sjukvård i hemmet innebär att vi möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i hemmet trots ett stort vårdbehov. Vi vårdar patienter i hemmet med olika diagnoser såsom cancer, sjukdomar i hjärta och lungor, multisjuka samt neurologiska sjukdomar.

ASIH Stockholm Södra består av fem ASIH-enheter enheter placerade i Fruängen, Nacka, Handen, Huddinge samt en Specialiserad Palliativ vårdavdelning. Vi bedriver vård i landstingets regi. Våra arbetsplatser genomsyras av god stämning, arbetsglädje och kommunikation. 

Hos oss får Du arbeta i multiprofessionella team med lång erfarenhet. Du kommer att delta i teamarbetet runt våra patienter och bistå ditt team med råd och stöd utifrån din profession. Som organisation sätter vi högt värde i att medarbetarna känner sig självständiga och trygga i sin profession med patient och närstående i fokus.

Om tjänsten

Som dietist på ASIH Stockholm Södra arbetar du i team. Arbetet är mycket självständigt och stimulerande men det ställer samtidigt stora krav på ett gott samarbete och kommunikation. Du identifierar och bedömer patientens resurser och förmågor via hembesök och telefonsamtal. Du förskriver näringspreparat och tillhörande hjälpmedel. Som dietist ska Du tillsammans med teamet finnas för patienten utifrån patientens behov. Det är ett positivt arbete där Du kan göra mycket för att förbättra patientens välbefinnande och fokusera på det friska i tillvaron. Du kommer även att samarbeta med dietistkollega på kontoret beläget i Långbro Park där Du har din placering i Team Väst.

 Kvalifikationer

Krav: Leg dietist. B-körkort. Svenska motsvarande i tal och skift på C nivå

Meriter: Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom din profession. Du ska kunna arbeta självständigt i patienters hem och vara trygg med att göra bedömningar och fatta beslut i samråd med patient, närstående och team. Meriterande är erfarenhet av ASIH eller palliativ vård samt erfarenhet av digitala möten.

Personliga egenskaper

I vår organisation sätter vi högt värde på egenskaper som trygghet, ansvarskännande, ödmjukhet, kommunikativ vilja, nyfikenhet och respektfullhet. Du har en holistisk människosyn och ser det psykosociala omhändertagandet som en viktig del i arbetet. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, patienter och närstående.

Anställningsform

Tjänsten gäller tillsvidareanställning. Omfattningen är heltid 40 tim/vecka men även deltid kan diskuteras om det är att föredra. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.  

Övrig information

Flextidsavtal.

Individuell lönesättning.

Personlig kompetensutveckling.

Friskvårdsbidrag.

SLSO´s övriga förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar.

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3435
Kontakt
  • Conny Hagman, 070-4848888
Facklig företrädare
  • Gunilla Häll, Naturvetarna, 08-12367641
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb