Nu har du möjlighet att bli en del av och bidra till Kungsängens framtid för invånarna! 

Välkommen till att vara en del viktigare uppdrag! 

Kungsängens vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Kungsängens vårdcentral är belägen i ett naturskönt område mitt i centrum med 3-5 minuters gångavstånd från pendeltågsstation. Vi är ett team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, leg läkare, AT-läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator, REKO och fotsjukvårdare. Vi har nära samarbete med Rehab med teambesök samt BVC där vi har läkarinsatsen och BMM som finns i samma hus. Du kan läsa mer om oss på Kungsängens vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om oss på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterska på vårdcentral. Som distriktssköterska i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer både planerade och akuta besök samt telefonrådgivning mm. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Ett ett viktigt och omväxlande arbete med möjlighet att variera arbetsuppgifterna.

Vi har en unik sköterskeledd mottagning där vi erbjuder hög tillgänglighet vad gäller första linjens psykiatribedömningar. I ett tidigt skede använder vi oss av skattningsinstrument som ett komplement i vår bedömning. Vi träffar sedan patienten utifrån vårdbehov genom stödsamtal eller KBT.

Kravspecifikation:

Sjuksköterska eller distriktssköterska med förskrivningsrätt och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidareutbildning i psykiatri och gärna KBT kompetens är meriterande. 

Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Vikariatsanställning. Heltid 100%, deltid kan eventuellt diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde i september eller efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Du behöver vara flexibel, ansvarsfull, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta samt att jobba såväl självständigt som i grupp. Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3259
Kontakt
  • Malin Kvist, 070-2104296
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb