Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, Omvårdnadsområde 1, OO1

Tycker du om att arbete med utveckling, vårda tillsammans med och för patienten, vill du vara med och lyfta vården? Hos oss får du vara del av ett multidisciplinärt team, där varje individ spelar en nyckelroll i att ge patienten den allra bästa vården. Ta chansen att bli en del av vårt team på Matstrupe Magsäck på Karolinska Universitetssjukhuset!

Du erbjuds

 • arbete i ett multidisciplinärt team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården
 • individuellt introduktionsprogram på 4 veckor samt inskolning anpassat till verksamhet och dina tidigare erfarenheter
 • ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling     

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Vi är en vårdavdelning där patienter med sjukdomar i matstrupe/magsäck vårdas. Vi har hand om patienter genom större delen av vårdprocessen, från diagnos till operation och eftervård. Vi står även i startgropen för att börja vårda onkologiska patienter. Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kliniska omvårdnadsledare, paramedicinare, apotekare och omvårdnadschef.

Som undersköterska jobbar du tillsammans med en sjuksköterska i team samt med dina undersköterskekollegor i de andra teamen. På avdelningen arbetar vi med personcentrerad vård, det vill säga vi arbetar för patienten tillsammans med patienten.

Tjänsten bidrar till vår 24/7-verksamhet genom att arbeta två helgpass per månad.

Vi söker dig som 

 • vill vara med och utveckla vården och driva den framåt
 • har lätt för att samarbeta och fungerar bra i grupp, vågar agera utifrån din egen övertygelse men samtidigt är mottaglig för andras idéer
 • har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter, har en förmåga att snabbt ställa om och ser möjligheterna i förändringar.
 • vill arbeta patientcentrerat, med patienten för patienten
 • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa
 • talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.   

Kvalifikationer

Krav:

 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor eller arbetsgivarintyg som styrker att du hade tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023 i enlighet med övergångsbestämmelserna (2021:739) i Patientsäkerhetslagen (2010:659). Du som söker med arbetsgivarintyg ska bifoga betyg från din undersköterskeexamen.
 • Minst två års erfarenhet inom cancer/kirurgi/akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska bedömas komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller arbetsgivarintyg som styrker tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023. Notera att du som söker med arbetsgivarintyg även behöver bifoga betyg från din undersköterskeexamen för att ansökan ska bedömas komplett.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor här.

Läs mer om övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659) här.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3234
Kontakt
 • Carina Bergstrom, 076-5696588
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb