Stockholms läns sjukvårdsområde, Habiliteringscenter Södertälje barn

Psykolog till Habiliteringscenter Södertälje Barnteamet

Habiliteringscenter Södertälje är en del av Habilitering & Hälsa som tillhör Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm.

Vi erbjuder insatser till barn 0 - 17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning samt flerfunktionsnedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälsosjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Vill du vara en del av ett härligt gäng och skapa de bästa förutsättningarna för barn att klara vardagen?

Vi söker nu en tredje psykolog till vårt barnteam på Habiliteringscenter Södertälje. Hos oss är det en härlig gemenskap med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi arbetar tvärprofessionellt med professioner såsom Psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, specialpedagog och logoped. Hos oss är klimatet välkomnande med ett prestigelöst förhållningssätt och nära till skratt.

Om tjänsten:

Arbetet som psykolog i barnteamet innebär stimulerande och varierande arbetsuppgifter i form av individuella samtal med barn och ungdomar, föräldrastödjande samtal, kunskapsöverföring om funktionsnedsättning till barnets nätverk. Behandlingsinsatser i grupp eller individuellt gällande exempelvis diagnosinformation, sociala färdigheter och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss lägger du upp behandlingsprogram utifrån barnets behov och genomför dessa tillsammans med föräldrar och personal i förskolan/skolan eller direkt med barnet. Arbetet sker i nära samarbete med övriga professioner i teamet.

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har ett intresse för att jobba med barn. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt trivs att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn eller tidigare arbete med våra målgrupper.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med tillträde 20240815

eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du:

 - Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

 - Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

 - Stora möjligheter att själv planera ditt arbete

 - Kollegialt stöd och utbyte

 - Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

 - God kompetensutveckling bl a genom vår interna personalutbildning samt handledning.

 - Flexibel arbetstid

 - Fri hälso- och sjukvård

 - Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid

Kontakta gärna:

Enhetschef, Linda Eriksson 08-123 357 10

Psykolog Annika Laestadius 08-123 357 08

Psykolog Elisabet Hägglöf  08-123 357 20

Facklig företrädare: Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. 

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook eller läsa mer om oss på www.habilitering.se

Övrigt:

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.   

​Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3078
Kontakt
  • Linda Eriksson, 08-12335712
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay, 08-12340484
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb