S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 2, Ögononkologi

Vill du arbeta med högspecialiserad vård inom ögononkologi? Vi söker nu en trygg undersköterska med god empatisk förmåga till vårt team.

 

Om oss

S:t Eriks Ögonsjukhus har uppdraget för den nationella högspecialiserade vården inom ögononkologi i Sverige. Vi som arbetar på ögononkologiska mottagningen är specialiserade på diagnostik och behandling av framför allt retinoblastom (tumör i näthinnan hos barn) och ögonmelanom (sjukdom som utgår från de pigmenterade cellerna i ögat).

 

Om tjänsten

Som undersköterska på den ögononkologiska mottagningen har du ett omväxlande och självständigt arbete. Du ansvarar främst för att förundersöka patienter inför läkarbesök, inklusive olika fotografier av ögat. Du kommer boka operationer och hantera strålapplikatorer, samt har tät kontakt med strålfysiker för att räkna ut behandlingstider för strålbehandlingar. Du kommer även ha telefonrådgivning för patienter.

Du kommer ha administrativa uppgifter som att skriva mötesprotokoll och lägga scheman.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska . Det är meriterande om du arbetat inom ögon tidigare.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har god empatisk förmåga för att möta våra cancersjuka patienter. Vidare tror vi att du är serviceinriktad. Då vi är en liten enhet i dagsläget bestående av 5 läkare, 2 sjuksköterskor samt en undersköterska, vill vi att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Du är trygg, noggrann och har lätt att prioritera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Villkor

Arbetstider är dagtid måndag till fredag.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om S:t Eriks Ögonsjukhus

S:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.

S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.

Se även vår webbplats www.sankterik.se  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuellt
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2571
Kontakt
  • Nicolina Johansson, nicolina.johanson@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb