Är du psykolog med intresse för det neuropsykiatriska fältet inom barn- och ungdomspsykiatrin? BUP Neuropsykiatri Nordväst, i Huvudsta, Solna, söker nu ytterligare en utredande psykolog till vår mottagning. Arbetet sker dagtid.

 

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt snart fem neuropsykiatriska mottagningar. Dessa enheter arbetar med bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Uppdraget innefattar även farmakologisk behandling. Hos oss i Solna samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare/administratör, samt biträdande enhetschef och enhetschef för att ge våra patienter en tillgänglig, jämlik, effektiv och patientfokuserad vård, i välplanerade, fräscha, och harmoniska lokaler.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar enligt nationella riktlinjer och BUP:s processkartor. Du samarbetar med läkare, skriver utlåtanden och återkopplar till familj och skola. Du utgör ett stöd för kollegor vid bedömning av ärenden utifrån din profession som psykolog. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår även detta i dina arbetsuppgifter. Du erbjuds handledning tillsammans med andra psykologer och har möjlighet att ansöka om att få delta i fortbildning. Genom feedback och idéer kan du göra stor skillnad.

Möjlighet till distansarbete med administrativa uppgifter/distanskontakter om verksamheten tillåter, motsvarande cirka en dag i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn 0-5 år.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, noggrann, arbetar systematiskt och strukturerat för att slutföra utredningar, samt är flexibel i kontakt med patient och vårdnadshavare. Du har en mycket god samarbetsförmåga och gott omdöme. Om du är intresserad av digitalisering av vårdprocesser är detta en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Då intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2553
Kontakt
  • Nikos Manouselis, enhetschef., nikolaos.manouselis@regionstockholm.se.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb