Vill du göra en stor insats under den relativt korta, men betydelsefulla, tid som en patient och dennes närstående är på BUP Stockholms akutmottagning? BUP Akutenhet, som ligger nära Södersjukhuset på Södermalm, söker undersköterskor för dag- och kvällstjänstgöring. Vi ser gärna manliga sökande!

BUP Stockholm Sektion Akut och Heldygnsvård består av en akutenhet och tre enheter som bedriver heldygnsvård. Två av heldygnsvårdsenheterna samt Akutenheten ligger på Södermalm, en heldygnsvårdsenhet finns på S:t Görans sjukhusområde på Kungsholmen.

Till BUP-akuten kommer barn och ungdomar med olika akutpsykiatriska sjukdomar och tillstånd. Vi som tar emot dem är skötare, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare som arbetar tillsammans för att ge patienterna bästa tänkbara bedömning och vård.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska innebär i huvudsak att bemöta barn/ungdomar och deras familjer i mottagande och omvårdnadsarbete på en barnpsykiatrisk akutmottagning. Som undersköterska genomför du enskilda akutsamtal för att inhämta information och andra parametrar för att patienten ska kunna triageras. Du deltar även i bedömningen av patienter tillsammans med läkare. Det ställs höga krav på rapportering och dokumentation på enheten varför du behöver ha en förmåga att kunna utrycka dig i väl i både tal och skrift.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha bevis från Socialstyrelsen om skyddad yrkestitel eller intyg från samma myndighet att du ansökt om yrkesbevis. Bifoga yrkesbevis/intyg till ansökan! Vi behandlar endast ansökningar där något av dessa finns med. Erfarenhet av att arbeta med barn/unga och/eller inom annan psykiatrisk verksamhet är också meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en positiv inställning, en personlig mognad och ett stort intresse av att jobba med målgruppen. Du är trygg i din roll som undersköterska och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också en friskvårdstimme per vecka och friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Anställningsform

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, på heltid. Dagpassen är kl 07.15-16.15 och kvällspassen är kl 12.00-20.30. Du tjänstgör två helger av fem. 

Övrig information

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Heldygnsvård, Akutmottagningen, är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2535
Kontakt
  • Mats Landqvist, bitr enhetschef, 076-1298279
  • Ann-Kristin Öström Broo, 070-1643872
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal , 073-0745967
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb