Folktandvården Stockholm

Vill Du vara med och utveckla Pedodontin inom Folktandvården Stockholm?

Då är Du den vi söker!

Specialisttandvården i Pedodonti inom Folktandvården Stockholm finns lokaliserade på tre kliniker; Eastmaninstitutet, Sollentuna och Södertälje. Totalt är vi cirka 35 medarbetare som arbetar tillsammans under samma klinikledning. Vi har nu möjlighet att erbjuda ytterligare en övertandläkare tjänstgöring hos oss. Den utannonserade tjänsten innebär tjänstgöring på Eastmaninstitutet och minst en dag i veckan på någon av ytterklinikerna.

Uppdraget
Du har nu möjligheten att tillsammans med positiva, glada och erfarna medarbetare ta ansvar för de barn och ungdomar som remitteras till oss för att få specialisttandvård. Du kommer att ha stora möjligheter till multidisciplinärt samarbete inom odontologins samtliga specialiteter. I vårt uppdrag ingår även att bedriva ST-utbildning, forskning, kompetensutveckling gentemot allmäntandvården och att aktivt delta i utvecklingen av specialisttandvården i Stockholm.

Hos oss finns både spets och bredd. Som övertandläkare i pedodonti arbetar du inom pedodontins hela behandlingspanorama. I rollen ingår även att du handleder tandläkare inom specialist- och meriteringsutbildning.

Inom Folktandvården Stockholm finns det goda möjligheter till karriärutveckling!

Din bakgrund
Vi söker Dig som är specialisttandläkare i pedodonti, men även ST-tandläkare med planerad examination under 2024 är välkomna med en ansökan.

Du har en bred klinisk erfarenhet och behärskar alla delar inom pedodontin. Du arbetar effektivt och med hög kvalitet. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper, är prestigelös, empatisk, flexibel och engagerad. Du ser samverkan med såväl andra specialister som med alla medarbetare som en självklarhet och värnar om en god arbetsmiljö. Vi söker Dig som vill bidra till något större. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i svenska, i både tal- och skrift. 

Meriterande 
Har du en forskarutbildning eller är du disputerad och har erfarenhet av handledning är det meriterande. 

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 12 maj. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Tillträde sker 1 september eller enligt överenskommelse. 

Har du frågor?
Kontakta gärna: Klinikchef, Annika Julihn, 08-12316558

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.
Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.
Läs mer om Folktandvården Stockholm

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2526
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb