Vi söker en legitimerad läkare till Jakobsbergs universitetsvårdcentral

Jakobsbergs universitetsvårdcentral är en välfungerande vårdcentral nära Jakobsbergs centrum. Resan kollektivt från Stockholm city till Jakobsberg tar normalt 18 minuter. Vårdcentralen har drygt 14.000 listade patienter och vi är ca 45 medarbetare. Hos oss finns specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, fotvårdare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vårdcentralen har även ett psykosocialt team för vuxna och ett team för utökat uppdrag för psykisk hälsa barn och unga. Vårdcentralen är placerad på Jakobsbergs sjukhus, granne med ett flertal andra vårdgivare, såsom röntgen, lab, ÖNH, psykiatri, geriatrik, kardiolog med fyslab, ögonmottagning, ASIH, rehab och folktandvård.

Jakobsbergs universitetsvårdcentral utgör tillsammans med Gustavsbergs och Liljeholmens universitetsvårdcentraler klinikbaserade delar av Akademiskt primärvårdscentrum (APC) som i sin tur är en universitetssjukvårdsenhet inom primärvården i Region Stockholm. APC har i uppdrag att bedriva fortbildning inom primärvården samt verka för kliniknära forskning och utveckling. Du kan läsa mer om oss på Jakobsbergs vårdcentral (regionstockholm.se)

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generös friskvårdsersättning, fri sjukvård samt löneväxling. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se) 

Dina arbetsuppgifter:

Som läkare hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. I ditt arbete får du handledning och vägledning av erfarna kollegor och specialister. Vi eftersträvar ett prestigelöst klimat med god tillgänglighet till mer erfarna kollegor.

Kvalifikationer:

Legitimerad läkare. Erfarenhet av att ha arbetat i svensk primärvård och i journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Visstidsanställning med eventuell förlängning för leg läkare till ST-tjänst. Tillträde enligt överenskommelse

Personliga egenskaper:

Du har god förmåga att leva dig in i andras situation och trivs med det komplexa och varierande behandlingsarbetet med patienter. Som person är du positiv och samarbetsvillig, ser lösningar och är flexibel. Du trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans, i team. Du har en god organisationsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2519
Kontakt
  • Thomas Lindgren, Verksamhetschef, 0812341846
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, SLSO:s Läkarförening , 070–2667094
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb