Vi söker nu två drivna systemingenjörer som ska bli en del av vårt team inom styr och övervakning.

Om oss

Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänst i Region Stockholm och Spårvägsmuseet.

Tillsammans ansvarar vi för halva Sveriges kollektivtrafik och vi har höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik. Och vi jobbar dagligen med att minska vår miljöpåverkan, öka social hållbarhet och ansvarfullt förvalta våra gemensamma medel. Utan oss stannar Stockholm.

Om rollen

I denna roll kommer du att arbeta med förvaltning av SCADA-systemet SNOK.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat databasunderhåll, provning av nya anläggningar, felsökning vid störningar och testning av nya funktioner i systemet. Rollen passar dig som har ett gott öga för detaljer och har lätt för att lära sig om avancerade datorsystem.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du:

Vi söker dig som är i början av din karriär och som har ett stort eget driv samt god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är självgående, noggrann, har ett analytiskt och problemlösande mindset samt är en person med god förmåga att kommunicera med andra personer.

Krav:

  • Eftergymnasial utbildning som automationsingenjör, IT eller elkraft alternativt utbildning som bedöms vara likvärdig

Meriterande:

  • Erfarenhet av SCADA/ICS system
  • Erfarenhet av industriell automation
  • Kunskap om styrsystemskomponenter, t.ex. RTU/PLC

Det här erbjuder vi dig

På trafikförvaltningen har du möjlighet att växa och utvecklas för ett helt yrkesliv. Här kan du vara expert och fokusera på ditt sakområde. Samtidigt som du jobbar i ett lag och i en organisation med stor bredd. Det finns stora möjligheter att röra sig mellan olika roller och uppgifter. Du har utrymme att forma din egen karriärväg och stärka både din personliga och professionella utveckling i en spännande och varierad miljö!

Vi är en välkomnande och öppen arbetsplats där vi stöttar och hjälper varandra. Vi vet att nyckeln för att vi ska klara vårt uppdrag – är medarbetare som trivs, mår bra och kan utvecklas på jobbet. Därför lägger vi stor vikt vid att säkerställa hållbarhet i vårt arbetssätt, bland annat genom att erbjuda flexibilitet i vardagen och hybridarbete när möjlighet finns.

Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag på 5 000 kr. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss. Läs mer om våra förmåner här.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med CV via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post. För att säkra objektiva bedömningar använder vi tester i samband med urval. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robert Hansson, tfn 0707863217. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 0707863222.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 7 maj. Vi ser fram emot din ansökan! 

Tjänsten är placerade i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Eventuella arbetsprov kan bli aktuella för tjänsten.

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida. Du hittar oss också på LinkedIn.

Nyckelord: Systemingenjör, SCADA-system, SNOK

#LI-Hybrid

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2511
Kontakt
  • Charlotte Sujeebun Olofsson, 0707863222
  • Robert Hansson, 0707863217
Facklig företrädare
  • Camilla Nyberg, Akavia, 08-12331847
  • Marita Lönnroth, Vision, 08-12333992
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-12313942
  • Amir Sokolović, Sveriges ingenjörer, 08-12333706
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb