Danderyd sjukhus - admin

Vi bygger nu upp vår intagningssamordnarfunktion och söker därför tre undersköterskor. Tillsammans kommer man att arbeta med klinikens överläkare och bakjour och ha det yttersta ansvaret att fördela patienter, planera inflödet till kliniken samt hitta vårdplatser för akuta patienter. Du kommer att vara en mycket viktig funktion för att vårdarbetet på avdelningarna ska flyta på så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Som intagningssamordnare är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa att patienterna som kommer till kliniken blir placerad på rätt avdelning. Du kommer att ha ett nära samarbete med överläkarna och sjuksköterskorna på de åtta avdelningarna. Detta arbete innebär att:

Fördela akuta patienter utifrån patientens behov och aktuellt vårdplatsläge. Patienten läggs i första hand in på den avdelning vars uppdrag svarar mot patientens behov.

Fördela patientflödet jämnt över vårdenheterna och omfördela patienterna mellan vårdavdelningarna i förekommande fall.

Hålla sig à jour om platsläget på de åtta vårdavdelningarna.

Att utveckla och svara för intagningsprocessen till heldygnsvården.

Andra administrativa arbetsuppgifter kommer att tillkomma vartefter funktionen utvecklas.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med skyddad yrkestitel. Flerårig erfarenhet av arbete inom den psykiatriska sjukvården är ett krav.  Det är meriterande om du, utöver undersköterskeutbildning, även har en administrativ utbildning.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en mycket god organiseringsförmåga, en uttalad god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med kollegor, både internt och externt. Du är kommunikativ och diplomatisk samtidigt som du inte räds att fatta beslut och kan prioritera i stressiga situationer. Som person är du ödmjuk och positiv, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ och kunna prioritera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

2 tillsvidaretjänster utlyses med tjänstgöringsgrad 100% (37 h / v)

1 vikariat utlyses med tjänstgöringsgrad 100% (37h/v) dock kan tjänstgöringsgrad diskuteras om man önskar arbeta deltid.

Dag / kväll och 2 helger av 5.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Övrigt:

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 550 anställda fördelade på åtta vårdavdelningar, tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade enheter och en mobil akutenhet. Våra vårdavdelningar är lokaliserade på Danderyds sjukhus (sex avd.) och S:t Görans sjukhus (två avd.). Inom heldygnsvårdssektionen pågår flera spännande utvecklingsprojekt.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2510
Kontakt
  • Charlotte Eberhard, 08-12359596
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb