Paramed Danderyd sjukhus

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare, där dina främsta arbetsuppgifter består av administration kring lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT), i sluten och öppen form? Då har du hamnat helt rätt!

Att du är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån, att du också har ett genuint intresse och nyfikenhet kring handläggning av patientärenden inom psykiatrisk heldygnsvård är helt nödvändigt.

Du har examen i vårdadministratör och därmed grundläggande utbildning för medicinsk sekreterare. Utöver det ser vi att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande LPT.

Vår arbetsplats är på administrationen, där vi har ett nära samarbete med personalen som sköter våra åtta avdelningar, uppdelade på Danderyds sjukhus och Sankt Görans sjukhus. Dörren står alltid öppen och inkommande telefonsamtal består oftast av kommunikation med andra myndigheter och därför värdesätts social kompetens. Arbetet består blanda annat av:

Handläggning av LPT-ärenden,

Medicinsk dokumentation i TakeCare,

Diagnos och KVÅ-registreringar,

Posthantering,

Mötesadministration,

Fakturahantering,

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i TakeCare samt administrativ erfarenhet. Utöver det är det ett krav att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande lagen om tvångsvård (LPT).

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Omfattning: 100%

Arbetstid: måndag-fredag, 07:30-16:00 (39.5 tim./vecka).

 

Övrig information

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner!

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Sista ansökningsdag: 23 juni. Anställning kan komma att tillsättas under pågående rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har cirka 550 anställda.

Psykiatri Nordvästs sektion för heldygnsvården består av åtta vårdavdelningar, sex av dem finns på Danderyds Sjukhus och två på S:t Görans Sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på heldygnsvården med utgångspunkt Danderyds Sjukhus.

På Danderyds Sjukhus finns våra psykiatriska avdelningar som vårdar patienter med depression, svåra ångesttillstånd, psykoser och patienter med självmordsproblematik.

På avdelningarna arbetar läkare, omvårdnadspersonal, paramedicinsk personal och som medicinsk sekreterare kommer du att samarbeta med dem alla. Du kommer även samarbeta med motsvarigheten på våra två avdelningar som är belagda på S:t Görans Sjukhus för att det viktiga administrativa arbetet ska fungera väl inom heldygnsvården som helhet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2391
Kontakt
  • Charlotte Eberhard, enhetschef, 08-12359596
  • Linda Zeldenrust, med. sekreterare,  08-12344055
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb