Varmt Välkommen att arbeta som Specialist i allmänmedicin på Barkarby vårdcentral! 

Du kommer till en mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp. Arbetsglädje och teamarbete är för oss viktiga ledord i det dagliga arbetet.

Barkarby är ett snabbt växande geografiskt område och här finns mycket spännande utveckling på gång. Vi vill erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm. Vi har idag ca 8600 listade patienter. 

Vi är en mellanstor vårdcentral och tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde. Barkarby vårdcentral är en mycket trivsam arbetsplats med 25 fast anställda medarbetare. I dagsläget har vi fem specialister i allmänmedicin, fyra ST-läkare och en AT-läkare samt övrigt mycket erfaren personal.  Vårdcentralen ligger ett par minuters promenad från Barkarby pendelstation. Det tar ca 15min till Stockholm Central men vi har även gratis p-platser på gångavstånd. 

Förutom läkarmottagning har vi distriktsköterskemottagning, diabetes-, hypertoni-, minnes-, och astma/KOL-mottagning samt för levnadsvanor, hemsjukvård, närlaboratorium, kurator och psykolog. Vi har korta beslutsvägar och en nära och prestigelös dialog i det dagliga arbetet. Detta stärker vår patientsäkerhet och självklart är det alltid patienten i fokus. 

Vi vill vara i framkant vad gäller nya arbetssätt och digitalisering. Vi ser möjligheter att ständigt utveckla och förbättra vårt patientarbete. Vi har en mycket god och välfungerande organisation. Som allmänspecialist kan du arbeta hemifrån en dag/vecka med videomöte i Alltid öppet när verksamheten så tillåter.

Vi har läkarmöten varje vecka och som allmänspecialist har du dina ansvarsområden som du är med och driver och utvecklar. Kompetensutveckling erbjuds utifrån behov och efter överenskommelse. Alla våra patienter har en namngiven läkare och vi strävar efter hög kontinuitet i patientomhändertagande. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. Du kan läsa mer om oss på Barkarby vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning på 5000KR/år, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning: 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete kring akuta och kroniska sjukdomar, förebyggande insatser kring levnadsvanor mm. Som specialistläkare i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer både akuta och planerade besök, digitalvård och administration. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Du handleder studenter, AT- och ST-läkare och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar.

Vi erbjuder ett mycket roligt, stimulerande och trivsamt arbete och ser fram emot din ansökan! 

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer:  

Specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper:  

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt. 

Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.  

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2370
Kontakt
  • Eva Andersson, Verksamhetschef , 072-5528032
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, SLSO.s Läkarförening, 072-2468464
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb